Σατοράνσκι: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος αντίπαλος»
i

O Σατοράνσκι επιτηρεί τον Σλούκα / © Intime

Σατοράνσκι: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος αντίπαλος»

Sportal newsroom 20:09 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 15.12.2022

Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα μίλησε για την αυριανή (16/12) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται αύριο (16/12) τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική της Euroleague και ο Τόμας Σατοράνσκι τόνισε ότι άπαντες πρέπει να ξεχάσουν την ήττα από τη Βιλερμπάν στο «Παλάου» και να επικεντρωθούν στον αγώνα με την ελληνική ομάδα.

Ο Γκαρντ από την Τσεχία έχει αφήσει πίσω του τον αγώνα που ο Νάντο ντε Κολό «σκότωσε» τους Καταλανούς. Oι «μπλαουγκράνα» χθες (14/12) επέστρεψαν στις νίκες και το έκαναν στην έδρα της Μονακό, όμως ακόμα θυμούνται το ματς της 12ης αγωνιστικής, όταν η Βιλερμπάν τη νίκησε μέσα στη Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα έβαλε «φρένο» στη Μονακό
EUROLEAGUE

21:52 - 14.12.2022

Η Μπαρτσελόνα έβαλε «φρένο» στη Μονακό

Έπειτα από τρεις σερί νίκες η Μονακό είδε τους Καταλανούς να περνούν από το Πριγκιπάτο (63-69) και έπεσαν στο 9-4, εκεί που πλέον ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό και την ομάδα της Βαρκελώνης.

«Τώρα είναι σημαντικό να ανακάμψουμε. Ξεχάστε αυτό που συνέβη πριν από δύο ημέρες, γιατί αυτό το πρόγραμμα είναι δύσκολο» είπε για τον αγώνα του Πριγκιπάτου ο Τόμας Σατοράνσκι, ενώ συνεχίζοντας σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος αντίπαλος:

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Παίζουν άνετα στην επίθεση ενώ κάθε παιχνίδι της EuroLeague είναι μια πρόκληση. Μας περιμένει ένας μεγάλος αντίπαλος».