Τέλος το Παγκόσμιο για τον Νέτο: Ρήξη επιγονατιδικού τένοντα η διάγνωση - Συναγερμός στην Φενέρ
i

© Fiba

Τέλος το Παγκόσμιο για τον Νέτο: Ρήξη επιγονατιδικού τένοντα η διάγνωση - Συναγερμός στην Φενέρ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:12 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 26.08.2023

Ο Ραούλ Νέτο υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί του πόδι, με το Παγκόσμιο Κύπελλο να τελειώνει από τώρα για τον Βραζιλιάνο.

Ο Ραούλ Νέτο τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Βραζιλίας με το Ιράν και τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου καλά για τον σταρ της «Σελεσάο» και της Φενέρ.

Η επίσημη διάγνωση είναι «ρήξη επιγονατιδικού τένοντα», τραυματισμός που σημαίνει και το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τον Ραούλ Νέτο, ο οποίος μάλιστα δεν ξέρουμε και πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στη δράση.

Αυτομάτως, η εν λόγω εξέλιξη σήμανε και συναγερμό στο στρατόπεδο της Φενέρ, η οποία δεν θα έχει τον παίκτη στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά και (πιθανότατα) σε μεγάλο κομμάτι αυτής, πράγμα που μπορεί να αναγκάσει τους Τούρκους να αλλάξουν τα πλάνα τους.

Συγκεκριμένα, αυτό ενδέχεται να επηρεάσει και την υπόθεση του Νικ Καλάθη, ο οποίος μπορεί να φαίνεται πως είναι εκτός πλάνου του Δημήτρη Ιτούδη, όμως με τα νέα δεδομένα η παραμονή του στην Πόλη μοιάζει επιτακτική ανάγκη.

Μένει να μάθουμε ακριβώς το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του Ραούλ Νέτο στη δράση, η οποία μπορεί να κρίνει πολλά και για το μέλλον του Έλληνα γκαρντ.

Στα 40 του χρόνια ο βραζιλιάνος Χουέρτας έγινε ο τρίτος στην ιστορία με τριψήφιο αριθμό ασίστ στα Παγκόσμια Κύπελλα
FIBA WORLD CUP

15:22 - 26.08.2023

Στα 40 του χρόνια ο βραζιλιάνος Χουέρτας έγινε ο τρίτος στην ιστορία με τριψήφιο αριθμό ασίστ στα Παγκόσμια Κύπελλα

Η Βραζιλία διέλυσε το Ιράν στην πρεμιέρα και κατά τη διάρκεια του αγώνα ο πολύπειρος γκαρντ Μαρσελίνιο Χουέρτας έκανε 6 τελικές πάσες και έφθασε συνολικά τις 100 σε αγώνες Παγκοσμίων Κυπέλλων - Ο Ρίκι Ρούμπιο με 130 και ο Πάμπλο Πριχιόνι με 106 είναι... μπροστά του.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

16:14 - 26.08.2023

Tο post game της Ελλάδας με την Ιορδανία, καλεσμένος ο Γιάννης Μπουρούσης

Ντεμπούτο με το δεξί έκανε η εθνικής ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις Φιλιππίνες, καθώς επικράτησε με 92-71 της Ιορδανίας. Παρακολουθήσετε την εκπομπή του Sportal «Με την Ελλάδα στο Mundobasket» με όλο το Post Game της αναμέτρησης κόντρα στην Ιορδανία και ζωντανή σύνδεση με τη Μανίλα.