Άναψαν τα αίματα στην Ρεάλ Μαδρίτης: Θερμό επεισόδιο Καμπάτσο-Γιαμπουσέλε!

Άναψαν τα αίματα στην Ρεάλ Μαδρίτης: Θερμό επεισόδιο Καμπάτσο-Γιαμπουσέλε!

Χρήστος Τσάλτας 11:50 - 18.03.2024

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα, στην Ανδαλουσία, δεν έλειψαν τα νεύρα, με τους Γκερσόν Γιαμπουσέλε και Φακούντο Καμπάτσο να έχουν μια έντονη στιγμή κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ.

Το έργο της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ανδαλουσία, κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα, ήταν εξ αρχής δύσκολο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην πράξη. Η ομάδα του Τσους Ματέο δυσκολεύτηκε, όμως πήρε αυτό που ήθελε χάρη στο τελικό 87-81.

Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση, κάτι που αποτυπώθηκε και στις κινήσεις των παικτών, αλλά και στις αντιδράσεις τους στα τάιμ άουτ. Είναι χαρακτηριστικό πως στη διάρκεια ενός εκ των τάιμ άουτ της αναμέτρησης τα αίματα άναψαν για τα καλά, ανάμεσα σε Φακούντο Καμπάτσο και Γκερσόν Γιαμπουσέλε.

Ο Γάλλος φόργουορντ έκανε παρατηρήσεις, για μία απί τις προηγούμενες φάσεις, με τον Καμπάτσο να απαντά με πολύ έντονο τρόπο, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να ανέβει η ένταση και άπαντες να φοβούνται καυγά.

Μάλιστα ο Σέρχιο Γιουλ ανέλαβε δράση σε εκείνη την περίπτωση, πηγαίνοντας προς την κάμερα που μετέδιδε το παιχνίδι και με κινήσεις του προσπάθησε να καλύψει τον πάγκο με μια πετσέτα, προκειμένου να μην υπάρχει περισσότερη προβολή στο όλο επεισόδιο. Το οποίο όμως σημειώθηκε και έδειξε την ένταση με την οποία ζούσαν στον Μαδριλένικο πάγκο το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Ίμπον Ναβάρο.

Δείτε το επεισόδιο κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ στην Martin Carpena Arena, αλλά και πώς ο Σέρχιο Γιουλ προσπάθησε να κρύψει με μια πετσέτα το περιστατικό.

Στο παιχνίδι της Martin Caprena Arena ήρθε η νίκη μεν, όμως οι Μαδριλένοι παρατάχθηκαν χωρίς τον Μάριο Χεζόνια, που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και δεν ήταν σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στο παιχνίδι της Liga Endesa.