Η στιγμή που ο Γιουλ έκρυβε με την πετσέτα στην κάμερα τον τσακωμό Καμπάτσο - Γιαμπουσέλε (vid)

Η στιγμή που ο Γιουλ έκρυβε με την πετσέτα στην κάμερα τον τσακωμό Καμπάτσο - Γιαμπουσέλε (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:26 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 19.03.2024

O Σέρχιο Γιουλ δεν ήθελε όλος ο κόσμος να δει τον Ζερσόν Γιαμπουσέλε που τσακωνόταν με τον Φακούντο Καμπάτσο κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ της Ρεάλ Μαδρίτης. Γι' αυτό και ανέλαβε δράση, κρύβοντας το πλάνο της τηλεοπτικής κάμερας με την πετσέτα του.

Οι οικογενειακές υποθέσεις καλό είναι να μην γίνονται γνωστές δημοσίως. Και τα του οίκου της Ρεάλ Μαδρίτης ο Σέρχιο Γιουλ έχει αναλάβει να τα προστατεύσει. Άλλωστε ο ρόλος του πλέον, μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα, είναι ολιστικός.

Δεν κάνει μία δουλειά, ούτε δύο. Κάνει τα πάντα. Βάζει ακόμα τρίποντα, καθοδηγεί τους νεότερους, δίνει συμβουλές και αν χρειαστεί κάνει και τον προστάτη της φαμίλιας!

Αυτό έκανε όταν διαπίστωσε πως η κάμερα του τηλεοπτικού δικτύου που κάλυπτε την αναμέτρηση της ομάδας του στη Μάλαγα (για το ισπανικό πρωτάθλημα) πλησίασε στον πάγκο για να βγάλει... λαβράκι. Εκείνη τη στιγμή, ο Ζερσόν Γιαμπουσέλε λογομαχούσε έντονα με τον Φακούντο Καμπάτσο στον πάγκο, κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ που είχε καλέσει ο κόουτς Τσους Ματέο.

Το παιχνίδι είχε ένταση, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και ο Γάλλος φόργουορντ, κάποιο παράπονο είχε από τον Αργεντίνο πόιντ γκαρντ. Κανείς όμως, δεν κατάλαβε για ποιο λόγο συνέβη αυτό, διότι πάνω που ο οπερατέρ έκανε Zoom, εμφανίστηκε ο Γιούλ και έβαλε την πετσέτα του μπροστά για να κρύψει το οπτικό πεδίο. Και τα κατάφερε μια χαρά!

Λίγο αργότερα ξεκίνησε το παιχνίδι και η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε εν τέλει μία σημαντική νίκη (87-81) στην Ανδαλουσία επί της Μάλαγα, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 20-5, πίσω από τους Μαδριλένους που... σκαρφάλωσαν στο 22-3 και ουσιαστικά «κλείδωσαν» την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Το ίδιο θα κάνουν και σύντομα στην EuroLeague, εκεί που επίσης οδηγούν την κούρσα και μάλιστα με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά από την δεύτερη Μπαρτσελόνα, που στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι τρίτη.

Η Παρτίζαν πιέζεται και η Μπασκόνια βρίσκεται στο δρόμο της - Το πρόγραμμα της αγωνιστικής και η κατάταξη
EUROLEAGUE

10:47 - 19.03.2024

Η Παρτίζαν πιέζεται και η Μπασκόνια βρίσκεται στο δρόμο της - Το πρόγραμμα της αγωνιστικής και η κατάταξη

Πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην Euroleague, η Παρτίζαν μόνο εξασφαλισμένη δεν έχει τη συμμετοχή της (έστω) στα Play In και κόντρα στην Μπασκόνια δεν έχει επιλογές: «Πρέπει» να νικήσει. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 30ης και 31ης αγωνιστικής που θα κρίνουν πολλά!

Σήμερα (19/3) πάντως, ο Σέρχιο Γιουλ και οι συμπαίκτες του θα αντιμετωπίζουν την Άλμπα στο Βερολίνο και θέλουν την 24η νίκη του σε σύνολο 30 αγώνων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Θα την αναζητήσουν χωρίς να έχουν στη διάθεσή τους τούς Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Ρούντι Φερνάντεθ, ενώ η συμμετοχή του Μάριο Χεζόνια είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

🔴 Sportal Euroleague Show με Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!