Ματέο: «Τεράστια απώλεια ο Ντεκ»!
i

©InTime

Ματέο: «Τεράστια απώλεια ο Ντεκ»!

Sportal newsroom 19:26 - 06.05.2023

Ο προπονητής της Ρεάλ Τσους Ματέο πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Μάλαγα αναφέρθηκε στην απουσία του Γκάμπριελ Ντεκ

Πριν από τον μεγάλο «τελικό» της προσεχούς Τετάρτης (10/5) με την Παρτίζαν στη Μαδρίτη που οδηγεί στο Final Four της EuroLeague, η Ρεάλ καλείται να αναμετρηθεί με τη Μάλαγα για το Ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Τσους Ματέο αφού εξήγησε πως πρέπει να γίνουν τα βασικά για να καμφθεί η αντίσταση της ομάδας της Ανδαλουσίας, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Γκάμπριελ Ντεκ που χάνει την υπόλοιπη σεζόν.

«Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε σωστά τα βασικά. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο και σκληρό ματς για εμάς. Αν καταφέρουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να επιμείνουμε στα βασικά και να είμαστε συνεπείς στην ομαδική άμυνα αλλά και στο ένας εναντίον ενός, τότε θα πετύχουμε τον στόχο μας» δήλωσε ο τεχνικός της Ρεάλ Τσους Ματέο για την αναμέτρηση με τη Μάλαγα.

Και συμπλήρωσε: «Προσπαθούμε να συνέλθουμε από μια μεγάλη σωματική και ψυχική προσπάθεια, ειδικά λόγω του γεγονότος ότι ο Ντεκ τραυματίστηκε σοβαρά, που είναι μια τεράστια απώλεια για την ομάδα και είμαστε στεναχωρημένοι για αυτόν».