«Σφαιρόπουλος και Εφές είχαν συνάντηση στην Πόλη»

Γιάννης Σφαιρόπουλος

i

Γιάννης Σφαιρόπουλος / © Intime

«Σφαιρόπουλος και Εφές είχαν συνάντηση στην Πόλη»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:29 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 06.05.2023

Εφές και Σφαιρόπουλος έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας!

Η Αναντολού Εφές ψάχνει τον διάδοχο του Εργκίν Αταμάν, με τουρκική ιστοσελίδα να αναφέρει πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο Έλληνας κόουτς, όπως αναφέρει το Ajansspor, βρέθηκε στην τουρκική πόλη και συζήτησε με τους διοικούντες την Εφές Αναντολού, ώστε να αναλάβει τα ηνία της και να είναι εκείνος που θα αναλάβει την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Γιαννακόπουλος: «Αμάν, αμάν έκλεισε ο Αταμάν» - Για δύο χρόνια και επίσημα ο Τούρκος κόουτς στον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:05 - 23.04.2023

Γιαννακόπουλος: «Αμάν, αμάν έκλεισε ο Αταμάν» - Για δύο χρόνια και επίσημα ο Τούρκος κόουτς στον Παναθηναϊκό

Ο Εργκίν Αταμάν υπέγραψε το 2ετές συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισημοποίησε τη συμφωνία, καλωσορίζοντας τον Τούρκο τεχνικό με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Οι Τούρκοι και ο Εργκίν Αταμάν δεν θα συνεχίσουν μαζί και μετά την απόφαση του Πάμπλο Λάσο να αποδεχθεί την προσφορά της Μπάγερν Μονάχου και την αρνητική απάντηση του Τσάβι Πασκουάλ, συνέχισαν να ψάχνουν την αγορά και οδηγήθηκαν σε μια ενδεδειγμένη επιλογή, όπως είναι αυτή του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Έλληνας κόουτς έχει δύο προκρίσεις σε Final 4 με τον Ολυμπιακό στην τετραετία που πέρασε στο Λιμάνι του Πειραιά, ενώ πραγματοποίησε σπουδαίες πορείες και με την Μακάμπι, όμως δεν μπόρεσε να οδηγήσει τους Ισραηλινούς σε μια παρουσία στις 4 κορυφαίες ομάδες της Euroleague.

Ο Σφαιρόπουλος λοιπόν φαντάζει ως η ιδανική επιλογή για τον πάγκο της Εφές Αναντολού, η οποία θέλει να κάνει ένα ρισταρτ και να οδηγηθεί στην επόμενη μέρα της, μετά την τρομερά επιτυχημένη τετραετία, μέχρι την φετινή αποτυχημένη σεζόν.