Εξιτήριο για τον Σίνγκλετον - Σε ένα μήνα ξανά στη δράση ο παίκτης της Εφές

Κρις Σίνγκλετον

i

Euroleague

Εξιτήριο για τον Σίνγκλετον - Σε ένα μήνα ξανά στη δράση ο παίκτης της Εφές

Sportal newsroom 17:22 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 05.05.2023

Ο Κρις Σίνγκλετον είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο έχοντας έντονους πόνους στο στήθος και διαγνώστημε με περικαρδίτιδα.

Εξιτήριο πήρε ο Κρις Σίνγκελτον, ο οποίος τις τελευταίες ημέρεςσ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Σορώτος: «Μην ξεχνάμε ότι η Φενέρ έχει τριπλάσιο μπάτζετ – Ο Ολυμπιακός έχει κάνει υπέρβαση»
EUROLEAGUE

13:00 - 05.05.2023

Σορώτος: «Μην ξεχνάμε ότι η Φενέρ έχει τριπλάσιο μπάτζετ – Ο Ολυμπιακός έχει κάνει υπέρβαση»

Ο κόουτς Σορώτος μίλησε στο Sportal και τον Νίκο Καλαμπάκα για τις μονομαχίες του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και μας εξήγησε τι πρέπει να κάνουν οι Πειραιώτες ώστε να τελειώσουν τη σειρά από το game 4. Τι είπε για την άμυνα των Τούρκων, τα μεγάλα καλάθια του Βεζένκοφ και τα... δώρα της Φενέρ που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι Πειραιώτες.

Ο πάουερ φόργουορντ της Εφές είχε κάνει εισαγωγή με έντονους πόνους στο στήθος. Έπειτα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαγνώστηκε με περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής, γλιτώνοντας τα χειρότερα.

Η ομάδα του είχε σταθεί στο πλευρό του καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του και όπως έγινε γνωστό από τον γιατρό της Εφές, ο παίκτης θα μπορέσει να επιστρέψει στη δράση έπειτα από ένα μήνα.

Τις πρώτες ώρες του συμβάντος άπαντες θεωρούσαν ότι είχε πάθει έμφραγμα, πράγμα που τελικά -ευτυχώς- δεν επιβεβαιώθηκε.

Το γεγονός ότι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ίσως και να του έσωσε τη ζωή, με τους γιατρούς να κρίνουν ότι ο παίκτης πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, οι γιατροί ανέφεραν τα εξής:

«Έπειτα από καρδιολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο παίκτης μας, οι γιατροί διέγνωσαν περικαρδίτιδα και υπεζωκοτική συλλογή. Στις εξετάσεις βρέθηκε ανεύρυσμα της φλεβικής βαλβίδας της αορτής, αλλά δεν παρατηρήθηκε ανατομή» εξήγησε αναλυτικά η Εφές στη νέα της ανακοίνωση πριν καταλήξει πως «η εξέταση και η νοσηλεία του αθλητή μας συνεχίζεται στο νοσοκομείο. Ο Σίνγκλετον θα περάσει την ημέρα στο νοσοκομείο και θα επανεξεταστεί αύριο. Ο σύλλογος θα ενημερώσει για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν».