Μυθική επέκταση συμβολαίου στον Ταβάρες από τη Ρεάλ! (vid)
i

©InTime

Μυθική επέκταση συμβολαίου στον Ταβάρες από τη Ρεάλ! (vid)

Γιάννης Πάλλας 17:18 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 30.06.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπογράφει επέκταση συμβολαίου με τον Έντι Ταβάρες με αποδοχές που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ μεικτά

Επέκταση συμβολαίου με αποδοχές που θα τον καθιστούν τον πλέον ακριβοπληρωμένο στην Ευρώπη ετοιμάζει η Ρεάλ για τον Έντι Ταβάρες

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της El Mundo Deportivo, η «»βασίλισσα» θα καταστήσει τον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι τον πλέον ακριβοπληρωμένο παίκτη της Ευρώπης.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για το υπάρχον συμβόλαιο του Ταβάρες, που τελειώνει το 2024, προέβλεπε 3,5 εκατ. ευρώ μεικτά και 1,85 εκατ. ευρώ «καθαρά». 

Το νέο deal θα αποφέρει στον πολυτιμότερο παίκτη (MVP) του τελικού της EuroLeague πάνω από 5 εκατ. ευρώ μεικτά, δηλαδή περισσότερα από 2,8 εκατ. ευρώ «καθαρά» ετησίως.

Δίχως αμφιβολία θα πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη, που θα ξεπερνά εκείνα που έχουν υπογράψει κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο Σέιν Λάρκιν και ο Νίκολα Μίροτιτς που είναι έτοιμος να αποδεσμευτεί από την Μπαρτσελόνα.

Τη φετινή σεζόν ο 31χρονος σέντερ είχε 9,3 πόντους, 6,7 ριμπάουντ, 1,8 τάπες και 1 ασίστ με 15,8 στην αξιολόγηση κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Καστρίτης: «Ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή στο Eurocup, πάμε με την ίδια συνταγή»
EUROCUP

16:05 - 30.06.2023

Καστρίτης: «Ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή στο Eurocup, πάμε με την ίδια συνταγή»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τη συμμετοχή του Άρη στο Eurocup της σεζόν 2023-24, τόνισε πως οι «κίτρινοι» είναι μια οικογένεια και επεσήμανε πως και τη νέα σεζόν θα ακολουθήσουν την ίδια συνταγή.

Αναμφίβολα, πρόκειται για τον καλύτερο και πλέον επιδραστικό ψηλό της Ευρώπης που κάνει τη διαφορά με την παρουσία του, κάτι που διαπίστωσε κανείς στη σειρά των playoffs με την Παρτιζάν, όπου με ένα πόδι, ανέτρεψε τη σειρά από το 0-2. Αυτό μόνο ένας παίκτης με την ποιότητα και την κλάση του Ταβάρες θα μπορούσε να το πετύχει.