Η αμοιβαία επιθυμία ΑΕΚ-Κουζέλογλου για συνεργασία και οι επόμενες κινήσεις

Γιάννης Κουζέλογλου

i

@Intime

Η αμοιβαία επιθυμία ΑΕΚ-Κουζέλογλου για συνεργασία και οι επόμενες κινήσεις

Χρήστος Τσάλτας 16:48 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 30.06.2023

Η ΑΕΚ συνεχίζει να σχεδιάζει το ρόστερ της για τη νέα σεζόν, με τον Γιάννη Κουζέλογλου να παραμένει στο κάδρο, την ωρα που οι «κιτρινόμαυροι» φορτσάρουν για την απόκτηση πόιντ γκαρντ που θα κάνει τη διαφορά.

Ο κορμός της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν σχηματίζεται σταδιακά. Η Ένωση έχει κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις, όσον αφορά τον ελληνικό κορμό της, με τους Δημήτρη Φλιώνη, Μανώλη Χατζηδάκη, Ζώη Καράμπελα να έχουν συμβόλαια, ενώ την 1η Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθεί και το deal με τον Όμηρο Νετζήπογλου, που θα είναι διάρκειας 4 ετών.

Το βάρος πλέον πέφτει στις υπόλοιπες υποθέσεις, με τον Γιάννη Κουζέλογλου να βρίσκεται σταθερά ψηλά στη λίστα επιθυμιών για την Ένωση. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει περάσει ξανά από την Ένωση, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22 και ξέρει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην ομάδα.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία επαφών τις τελευταίες μέρες και σε αυτές έχει διαπιστωθεί κοινή επιθυμία για συνεργασία. Τόσο στην ΑΕΚ εκτιμούν τις δυνατότητες και όσα μπορεί να προσφέρει ο διεθνής άσος, ενώ και ο Κουζέλογλου βλέπει στην Ένωση την προοπτική που θέλει για να ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι του.

Για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία, ωστόσο ΑΕΚ και Κουζέλογλου έχουν εκφράσει την επιθυμία να πορευτούν μαζί την επόμενη σεζόν, με τις επαφές των δύο πλευρών να συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες.

Το βάρος στον πλέι μέικερ

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα της και όσον αφορά τους ξένους παίκτες. Το πλάνο των κιτρινόμαυρων αναφέρει πως θα γίνουν επτά προσθήκες όσον αφορά τον κορμό των ξένων, με το βάρος στην παρούσα φάση να πέφτει στη θέση του πλέι μέικερ.

Ο Ζοάν Πλάθα και οι συνεργάτες του, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας έχουν φτιάξει ήδη λίστες με στόχους, θέλοντας παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Για το λόγο αυτό στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια προκειμένου να φέρουν την καλύτερη δυνατή λύση, χτίζοντας σε γερή βάση το ρόστερ της νέας σεζόν.