Ρίτας - ΠΑΟΚ: Τελικός των τελικών με φόντο μια θέση τους «16» του BCL
i

Τζέιλεν Χαντς / © Intime

Ρίτας - ΠΑΟΚ: Τελικός των τελικών με φόντο μια θέση τους «16» του BCL

Sportal newsroom 10:27 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 17.01.2023

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει τα ρέστα του απέναντι στη Ρίτας (19:30, Cosmote Sport 4), στο Game 3 της σειράς των Play In, που θα κρίνει και την πρόκρισή τους στους 16 του φετινού Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ παίζει το ευρωπαϊκό του μέλλον στο Βίλνιους, με τον Δικέφαλο να κοντράρεται με τη Ρίτας, σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει το ποια θα είναι η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Σε αυτή της φάσης των νέων ομίλων για τους 16 του θεσμού.

Ο «Δικέφαλος» επέζησε στο δεύτερο παιχνίδι, επικρατώντας χάρη στο μεγάλο τρίποντο του Ράιλι στο τέλος μετά από αντεπίθεση διαρκείας από το 67-77 στο τελικό 81-78 και θέλει να τα δώσει όλα, προκειμένου να καταφέρει να πετάξει εκτός τους πρωταθλητές Λιθουανίας και να βρεθεί εκείνος στην επόμενη φάση. 

Με φιλάθλους και Κακλαμανάκη ο ΠΑΟΚ στο Βίλνιους (vid)
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

15:38 - 16.01.2023

Με φιλάθλους και Κακλαμανάκη ο ΠΑΟΚ στο Βίλνιους (vid)

Ο ΠΑΟΚ «πέταξε» για τη Λιθουανία με 120 φιλάθλους του και τον Δημήτρη Κακλαμανάκη στην αποστολή για το ματς της Τρίτης (17/1) κόντρα στη Ρίτας Βίλνιους την πρωταθλήτρια της χώρας. Ο νικητής προκρίνεται στους «16» του Basketball Champions League.

Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα κοντραριστει στη φάση των «16» με Μανρέσα, Βόννη και μια εκ των Οστάνδη ή Μπαχτσέσεχιρ.

Ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί πλήρης με τον Άρη Λυκογιάννη να υπολογίζει και στον Δημήτρη Κακλαμανάκη, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του για φέτος με την ασπρόμαυρη φανέλα. Παράλληλα ο Δικέφαλος θα έχει στο πλευρό του και τον κόσμο που «πέταξε» μαζί με την ασπρόμαυρη αποστολή με το τσάρτερ από τη Θεσσαλονίκη.

«Είναι η δεύτερη φορά που είμαστε εδώ οπότε ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Έχουμε εικόνα όσον αφορά την ατμόσφαιρα. Όσον αφορά την ικανότητα του αντιπάλου, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να κρύψει ο ένας από τον άλλο. Θα παίξει σημαντικό ρόλο και ποιος το θέλει περισσότερο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί σε λιγότερο από 48 ώρες καλούμαστε να παίξουμε για την πρόκριση. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο εδώ, οπότε είναι κι αυτό ένα κομμάτι που πρέπει να διαχειριστούμε» είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Λυκογιάννης για το αποψινό παιχνίδι.

Tags: