Ρογκαβόπουλος: «Παίζουμε... τελικό με τη Νέα Ζηλανδία, πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς»

O Νίκος Ρογκαβόπουλος με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη

i

©Intime

Ρογκαβόπουλος: «Παίζουμε... τελικό με τη Νέα Ζηλανδία, πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς»

Νίκος Καλαμπάκας 18:05 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 30.08.2023

Η Ελλάδα ηττήθηκε από τις ΗΠΑ στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA και σύμφωνα με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, το παιχνίδι κόντρα στη Νέα Ζηλανδία είναι «τελικός» για τους διεθνείς μας.

Ο Νίκος Ρογακβόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες της εθνικής Ελλάδας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της από τις ΗΠΑ.

Ο παίκτης της Μπασκόνια στάθηκε στο καλό πρώτο ημίχρονο της εθνικής μας, ενώ χαρακτήρισε το ματς της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α' φάσης των ομίλων κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, ως τελικό!

«Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλό παιχνίδι και καλή απόδοση. Μείναμε στο πλάνο μας, είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση, όμως οι ΗΠΑ στη συνέχεια σημείωσαν όλα τα τρίποντα που επιχείρησαν και χάσαμε την επαφή μας στο σκορ.

Συνεχίζουμε, έχουμε να παίξουμε έναν τελικό (εννοεί με τη Νέα Ζηλανδία) και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο», είπε αρχικά ο παίκτης της εθνικής μας.

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να βελτιώσει η Ελλάδα, απάντησε:

«Νομίζω ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Είμαστε λίγο καιρό μαζί και είναι δύσκολο, νομίζω ότι συμφωνεί και ο κόουτς σε αυτό, όμως είμααστε αρκετά δεμένοι, έχουμε πολύ καλή σχέση και θέλουμε να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι».

H Eλλάδα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 30/8 τη Νέα Ζηλανδία με τις δύο ομάδες να έχουν από μια νίκη στον όμιλο. Όποιος καταφέρει να πανηγυρίσει στο τέλος, θα εξασφαλίσει το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου, αφού οι ΗΠΑ «καθάρισαν» ήδη την πρόκρισή τους στη β' φάση των ομίλων. 

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

17:47 - 28.08.2023

Το post game του Sportal μετά την αναμέτρηση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, με καλεσμένο τον Άρη Λυκογιάννη

Η Ελλάδα ηττήθηκε από τις ΗΠΑ σε αγώνα της 2η αγωνιστική του ομίλου τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA. Δείτε το post game του Sportal που είχε καλεσμένο στο στούντιό του τον Άρη Λυκογιάννη!