Πρόβλημα με Θανάση, αλλά δεν καταλαβαίνει… τίποτα και παίζει με Νέα Ζηλανδία!

Θανάσης Αντετοκούνμπο

i

© FIBA

Πρόβλημα με Θανάση, αλλά δεν καταλαβαίνει… τίποτα και παίζει με Νέα Ζηλανδία!

Χρήστος Τσάλτας 18:02 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 28.08.2023

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής μας απέναντι στις ΗΠΑ, όμως πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο παίκτης θα αγωνιστεί κανονικά με τη Νέα Ζηλανδία.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα της Ελλάδας απέναντι στις ΗΠΑ.

Ο βασικός πάουερ φόργουορντ της Εθνικής μας γύρισε το πόδι του, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για ελαφρύ διάστρεμμα. 

Αυτή η εξέλιξη φέρνει ακόμα ένα πρόβλημα στην Εθνική μας και τον Δημήτρη Ιτούδη, που μετά την αποχώρηση του Ντίνου Μήτογλου, έχει να διαχειριστεί και τον τραυματισμό του Θανάση Αντετοκούνμπο

Θανάσης Αντετοκούνμπο © FIBA

Παρά τον τραυματισμό του όμως, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική μας στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Νέα Ζηλανδία, ματς που θα κρίνει και την πρόκριση στην φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023. 

«Τελικός» για την Εθνική το παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία
FIBA WORLD CUP

17:34 - 28.08.2023

«Τελικός» για την Εθνική το παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία

Η Εθνική γνώρισε την ήττα από την Team USA, για την δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης και πλέον η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής, απέναντι στη Νέα Ζηλανδία είναι... τελικός για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.