Ο Τέρενς Ρος αποκάλυψε για ποια ευρωπαϊκή χώρα θα άφηνε το NBA

Τερενς Ρος

i

Τερενς Ρος/ ©Photo by Christian Petersen/Getty Images

Ο Τέρενς Ρος αποκάλυψε για ποια ευρωπαϊκή χώρα θα άφηνε το NBA

Νίκος Καλαμπάκας 08:34 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:34 - 12.09.2023
Ο Τέρενς Ρος σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι είχε πρόταση από την Παρτίζαν χωρίς να την ονοματίσει, επισημαίνοντας ότι αν άφηνε το NBA, θα το έκανε μόνο για να μετακομίσει στο Βελιγράδι!

Ένας από τους παίκτες που δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα στο NBA και πληρούν τα στάνταρ του Ολυπιακού ο οποίος ψάχνει τον άνθρωπο που θα συμπληρώσει το φετινό του ρόστερ, είναι ο Τέρενς Ρος.

Ο παίκτης ο οποίος τον Αύγουστο δέχθηκε πρόταση από την Παρτίζαν έκανε δηλώσεις επισημαίνοντας ότι εφόσον άφηνε τον μαγικό κόσμο του NBA, θα έφευγε μόνο για ομάδα της Σερβίας, αφού τον δένουν δεσμοί αίματος με τη χώρα καθώς η γναίκα του είναι από εκεί.

Ο Ρος ήταν το νούμερο 8 στις επιλογές των ντραφτ το 2012 και έχει ήδη αγωνιστεί στο ΝΒΑ για 11 σεζόν με μέσο όρο 11 οντους, 2.8 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ, σε 780 αώνες που έχει δώσει.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε πριν λίγο καιρό από τη Σερβία και συγκεκριμένα από την Παρτίζαν.

«Μου προτάθηκε να πάω στη Σερβία. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Η σύζυγός μου είναι από τη Σερβία. Έχω φίλους και οικογένεια εκεί. Η γυναίκα μου ταξιδεύει συχνά εκεί με τα παιδιά μας και έχω πολλούς δεσμούς. Αν υπήρχε η ευκαιρία να ζήσω εκεί, θα ήταν κάτι που θα το σκεφτόμουν. Αν έπαιζα εκτός ΗΠΑ, θα ήταν για μένα η μόνη επιλογή», είπε ο Ρος που πριν λίγο καιρό δήλωνε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στο Φοίνιξ και να αγωνιστεί στους Σανς για μια ακόμα σεζόν.

Με την τελευταία του ομάδα, τους Ορλάντο Μάτζικ ο Ρος είχε 15,6 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ μέσο όρο.

Tags: