Το ασύλληπτο ρεκόρ του Ουεμπανιαμά και των Σπερς!

Βίκτορ Ουεμπανιαμά

i

@Photo by Jess Rapfogel/Getty Images

Το ασύλληπτο ρεκόρ του Ουεμπανιαμά και των Σπερς!

Γιάννης Πάλλας 20:00 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 04.03.2024

Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά συνεχίζει να γράφει ιστορία, μαζί με τους Σπερς

Από την πρώτη κιόλας σεζόν στο ΝΒΑ ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά κάνει πράγματα και θαύματα στο παρκέ, αναγκάζοντας όλους να υποκληθούν στο μεγαλείο του!

Ο «ρούκι» των Σαν Αντόνιο Σπερς έκανε άλλη μια μεγαλοπρεπή εμφάνιση κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 117-105. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν συγκλονιστικός, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 6 κοψίματα!

Με την επίδοση του αυτή γράφει ιστορία ο ίδιος, αλλά και τα «σπιρούνια», καθώς μόλις τρεις παίκτες ως ρούκι στην ιστορία του ΝΒΑ έχουν πετύχει 30+ πόντους, 5+ ασίστ και 5+ κοψίματα σ’ ένα παιχνίδι.

Και οι τρεις στη ρούκι σεζόν τους έπαιζαν στους Σαν Αντόνιο Σπερς, είχαν επιλεγεί στο Νο 1 του ντραφτ από τα «σπιρούνια» και αγωνίζονταν στη θέση του σέντερ! Κι αν ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά ήταν ο τελευταίος, οι δυο που προηγήθηκαν ήταν ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον και ο Τιμ Ντάνκαν με σειρά... παλαιότητας.

Δίχως αμφιβολία, οι Σαν Αντόνιο Σπερς πιστώνονται αυτό το ρεκόρ, καθώς οι τρεις καλαθοσφαιριστές αποτέλεσαν τις κορυφαίες επιλογές του Οργανισμού.

Όσο για τον Βίκτορ Ουεμπανιαμά, κάθε ημέρα που περνάει εκπλήσσει ολοένα και περισσότερο με την προσαρμογή του και την επίδραση του στο παιχνίδι της ομάδας.

Μάλιστα, είναι τόσο επιδραστικός και κυριαρχικός, που ήδη κάποιοι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θεωρούν ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα ξεκινήσει η συζήτηση για αλλαγή η διαμόρφωση των κανονισμών πεδιάς, ώστε να αλλάξει και το παιχνίδι το οποίο έχει... επισκιάσει με τον τρόπο του ο Ουεμπανιαμά.