Η Σάρλοτ νίκησε το Ντιτρόιτ, αλλά ο άτυχος ΛαΜέλο πονάει ξανά (vids)

ΛαΜέλο Μπολ

i

photo by David Jensen / Getty Images / Ideal Images

Η Σάρλοτ νίκησε το Ντιτρόιτ, αλλά ο άτυχος ΛαΜέλο πονάει ξανά (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 06:26 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 06:32 - 28.02.2023

Ο ΛαΜέλο Μπολ αποχώρησε με τραυματισμένο αστράγαλο και η ακτινογραφία -λίγο μετά τη νίκη των Σάρλοτ Χόρνετς επί των Nτιτρόιτ Πίστονς (117-106)- έδειξε κάταγμα!

Ξεκίνησε τη σεζόν με πονεμένο αστράγαλο, αλλά όταν ο ΛαΜέλο Μπολ επέστρεψε με τους Χόρνετς ήθελε να το… συνεχίσει από εκεί που το άφησε. Πέρσι, έκανε μία χρονιά που τον οδήγησε στην πρώτη του παρουσία σε All-Star Game και όταν πάτησε παρκέ, αφού πρώτα έχασε 13 ματς, ήταν το ίδιο δυνατός, αλλά πάρα πολύ άτυχος.

Χτύπησε στο ίδιο σημείο άλλες δύο φορές, έχασε αρκετά ματς, η Σάρλοτ αγωνιστικά -χωρίς αυτόν- υπέφερε και τώρα θα πρέπει να μάθει να ζει, ίσως μέχρι το τέλος, δίχως τον νεαρό σταρ. 

Ο 23χρονος γκαρντ, Νο 3 στο Draft του 2020, κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου στο ματς της Σάρλοτ κόντρα στο Ντιτρόιτ, γύρισε τον δεξί του αστράγαλο αυτή τη φορά κι ενώ απλώς έκανε μία ντρίμπλα πίσω από την πλάτη, χωρίς να έχει σωματική επαφή με άλλον παίκτη. 

Αποχώρησε από το γήπεδο κι ενώ η ομάδα του ολοκλήρωσε τον αγώνα με νίκη επί των Πίστονς (117-106), ο ίδιος και η Σάρλοτ ενημερώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα. Δεν δόθηκε χρονοδιάγραμμα επιστροφής, ούτε αναλυτικότερη εικόνα, αλλά απομένουν 20 παιχνίδια για το τέλος μιας σεζόν που οι Σφήκες δεν διεκδικούν τίποτα. Άρα, ίσως είδαμε για τελευταία φορά την τρέχουσα σεζόν τον ΛαΜέλο Μπολ να αγωνίζεται. 

Μέχρι το σημείο του τραυματισμού του πάντως, είχε 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 21 λεπτά συμμετοχής. Στη συνέχεια, το έργο του το ολοκλήρωσε ο Τέρι Ροζίερ (22 πόντοι) και ο Γκόρντον Χέιγουορντ (19 πόντοι, 6 ασίστ) μέχρι την τελική νίκη. 

Για τους Πίστονς, που επίσης έχουν ταλαιπωρηθεί φέτος με πολλούς και σημαντικούς τραυματισμούς, ο Τζέιμς Ουάισμαν δείχνει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις. Οι Ουόριορς δεν πίστεψαν σε αυτόν και τον έστειλαν στο Ντιτρόιτ την τελευταία μέρα των ανταλλαγών. Ο νεαρός σέντερ αυτή τη φορά είχε 23 πόντους και 7 ριμπάουντ και μαζί με τον Χαμαντού Ντιαλό ήταν οι πρώτοι σκόρερ του αγώνα.