Γιασικεβίτσιους: «Πάντα ευχάριστο να έρχομαι στο ΟΑΚΑ - Καταρρεύσαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

i

© Intime

Γιασικεβίτσιους: «Πάντα ευχάριστο να έρχομαι στο ΟΑΚΑ - Καταρρεύσαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:19 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:19 - 10.02.2024

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την ήττα της Φενέρ στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, αλλά και την υποδοχή των φιλάθλων.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, με τον Λιθουανό κόουτς της Φενέρ να στέκεται στην αγάπη που δέχθηκε από τους φιλάθλους και να αναφέρεται στους λόγους της ήττας της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Συγχαργητήρια στον Παναθηναϊκό και τον Εργκίν Αταμάν για τη νίκη. Όπως λέω πάντα, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τόσο θερμή υποδοχή. Είναι πάντα απίστευτη η ευχαρίστηση το να έρχομαι στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός «χείμαρρος» στο ΟΑΚΑ, «κατάπιε» τη Φενέρμπαχτσε
EUROLEAGUE

23:16 - 09.02.2024

Παναθηναϊκός «χείμαρρος» στο ΟΑΚΑ, «κατάπιε» τη Φενέρμπαχτσε

Μεγαλειώδης εμφάνιση στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό AKTOR, «κατάπιε» (74-63) τη Φενέρμπαχτσε με αμυνάρα στη δεύτερη και τρίτη περίοδο και τον επιθετικό οίστρο του Κέντρικ Ναν στο τελευταίο δεκάλεπτο, χάνοντας για ένα σουτ και τη διαφορά της ήττας στην Πόλη.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια δεν μπορείς να χάσεις τη συγκέντρωσή σου και να σταματήσεις να κάνεις τα μικρά πράγματα. Καταρρεύσαμε εντελώς στο δεύτερο μέρος. Νομίζω ότι τα παιδιά έδειξαν μαχητικότητα. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι, αυτές οι λεπτομέρειες, τα φάουλ ή τα μη φάουλ, μετράνε στο τέλος. Πρέπει να αναλύσουμε γιατί καταρρεύσαμε έτσι».

🔴Παναθηναϊκός - Φενέρ 74-63: Τρίγωνο του «διαβόλου» Λεσόρ, Χουάντσο & Ναν! - Sportal Euroleague Show