Σάσα Βεζένκοφ: «Είμαι ενθουσιασμένος με το NBA, οι Κινγκς έδειξαν πόσο με θέλουν με το ταξίδι τους στην Ελλάδα»
i

©twitter/@sacramendoKings

Σάσα Βεζένκοφ: «Είμαι ενθουσιασμένος με το NBA, οι Κινγκς έδειξαν πόσο με θέλουν με το ταξίδι τους στην Ελλάδα»

Μαρία Δαλιάνη • 09:15 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Σάσα Βενζέκοφ δήλωσε ενθουσιασμένος που βρίσκεται στο NBA ενώ τόνισε πως το ταξίδι που έκαναν οι Σακραμέντο Κινγκς στην Ελλάδα πέρσι μόνο και μόνο για να τον δουν έπαιξε τεράστιο ρόλο στην απόφαση που πήρε να μετακομίσει στην Αμερική.

Ο Σάσα Βεζένκοφ παρουσιάστηκε από τους Κινγκς και επέλεξε την φανέλα με το νούμερο 7 ενώ στις δηλώσεις που παραχώρησε εμφανίστηκε χαρούμενος για το νέο του ξεκίνημα και τόνισε πως το ταξίδι των Κινγκς στην Ελλάδα έδειξε πόσο πολύ τον θέλουν στην ομάδα τους.

Για την απόφαση του να πάει στο  NBA: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Πήρα μια μεγάλη απόφαση για την καριέρα μου και είμαι πραγματικά χαρούμενος που το έκανα για χάρη το Σακραμέντο. Ευχαριστώ τον οργανισμό των Κινγκς επειδή την περσινή σεζόν ήρθαν στην Ευρώπη για να με δουν από κοντά, μου έδειξαν πόσο με ήθελαν εδώ.

Δεν μου αρέσει να λέω πολλά. Θέλω να δείχνω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο. Όλοι είδαν τι έκανε πέρσι το Σακραμέντο και θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου. Θα κάνω ό,τι μου πει ο κόουτς ώστε αυτή η ομάδα να συνεχίσει να κερδίζει και να βελτιώνεται»

Για τον ρόλο που έπαιξαν τα ταξίδια των ανθρώπων των Κινγκς στην Ελλάδα στην απόφασή του: «Δεν περίμενα να έλθουν σχεδόν όλοι στην Ελλάδα, όμως αυτό μου έδειξε ότι με ήθελαν πολύ στην ομάδα. Έπαιξε κομβικό ρόλο για την απόφασή μου. Όλα τα μέλη του οργανισμού των Κινγκς μου έδειξαν αγάπη και σεβασμό. Χαίρομαι για αυτό. Μου αρέσει να νικάω . Για αυτό ακριβώς παίζω μπάσκετ. Για να απολαμβάνω το παιχνίδι και να κερδίζω.»