Η πρώτη φωτογραφία του «βασιλιά» Βεζένκοφ

Η πρώτη φωτογραφία του «βασιλιά» Βεζένκοφ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 02:28 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 02:29 - 06.07.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ φόρεσε για πρώτη φορά τα ρούχα των Σακραμέντο Κινγκς, με τον ίδιο να ποζάρει μπροστά στην κάμερα για πρώτη φορά στα «μωβ».

Ο Σάσα Βεζένκοφ έφτασε στο Σακραμέντο και ξεκίνησε αμέσως δουλειά, πηγαίνοντας στο γυμναστήριο για να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν, η οποία θα τον βρει στο NBA.

Ο πρώην σταρ του Ολυμπιακού πήρε την δύσκολη απόφαση και μετακόμισε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, πηγαίνοντας στο Σακραμέντο και ήδη από την αρχή έδειξε πως θέλει να γκαζώσει για να δείξει το ποιος είναι με το «καλημέρα».

Ο 28χρονος φόργουορντ και MVP της περσινής Euroleague ταξίδεψε την Τρίτη (04/07) για τις ΗΠΑ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Σακραμέντο Κινγκς, με τον ίδιο να πηγαίνει αμέσως στο γυμναστήριο για να κάνει την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Εκεί συνάντησε τον σούπερ σταρ των Σακραμέντο Κινγκς, ΝτιΆρον Φοξ, η σύζηγος του οποίου ανέβασε και μια φωτογραφία άντρα της και τον Σάσα Βεζένκοφ, γράφοντας στην περιγραφή «στην θέα των MVP».

Συγκλονιστικός Βεζένκοφ πριν από ταξίδι ζωής στο Σακραμέντο: «Δεν κοιμήθηκα...»
NBA

23:02 - 04.07.2023

Συγκλονιστικός Βεζένκοφ πριν από ταξίδι ζωής στο Σακραμέντο: «Δεν κοιμήθηκα...»

Ο Σάσα Βεζένκοφ παραχώρησε συνέντευξη κατά την αποχώρησή του για το Σακραμέντο, με τον ίδιο να αναφέρεται στην απόφαση που πήρε να αφήσει τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA και τους Κινγκς.

Η ανάρτηση της Ρίις Φοξ με τον Σάσα Βεζένκοφ και τον ΝτιΆρον Φοξ: