Οι πρώτες φωτογραφίες του Σβεντ από το νοσοκομείο μετά την επίθεση από χούλιγκαν
i

©CSKA Moscow

Οι πρώτες φωτογραφίες του Σβεντ από το νοσοκομείο μετά την επίθεση από χούλιγκαν

Sportal newsroom 18:51 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 04.05.2023

Οι συμπαίκτες του Αλεξέι Σβεντ τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση από χούλιγκανς που δέχτηκε έξω από εστιατόριο στη Μόσχα.

Ο Αλεξέι Σβεντ βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκε από χούλιγκανς έξω από εστιατόριο στη Μόσχα. Ο Ρώσος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ από τη δολοφονική επίθεση αποκόμισε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Από την πρώτη μέρα η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται στο πλευρό του παίκτης της. Κάπως έτσι λοιπόν οι συμπαίκτες του τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο, που νοσηλεύεται, για να του δώσουν κουράγιο και να τον ενθαρρύνουν. Εκείνος από τη μεριά του λέγεται ότι ένιωσε λίγο καλύτερα, όταν τους είδε μπροστά του. 

Η Εβίνα Μάλτση στο Sportal: Ο «θηλυκός Γκάλης», ο Αντετοκούνμπο και η πρόβλεψη για την Ευρωλίγκα
ΜΠΑΣΚΕΤ

18:00 - 02.05.2023

Η Εβίνα Μάλτση στο Sportal: Ο «θηλυκός Γκάλης», ο Αντετοκούνμπο και η πρόβλεψη για την Ευρωλίγκα

Η Εβίνα Μάλτση μιλάει στη Χριστίνα Βραχάλη και το Sportal για τη συνάντησή της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τη ζωή μετά το μπάσκετ και για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τη Euroleague.

Οι ρωσικές αρχές έχουν συλλάβει τρία άτομα που σχετίζοντας με την επίθεση ηλικίας 17-20 ετών. Από τις ανακρίσεις μάλιστα έχει προκύψει ότι ο βασικός ύποπτος δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής συλληφθέντες πρόκειται για έναν 31χρονο που έχει το όνομα «Γιουσούφ». «Ξαφνικά είδα ένα χτύπημα από πίσω στον Σβεντ, το οποίο ήρθε από έναν άνθρωπο που μόλις είχε κατέβει από ένα SUV. Δεν ξέρω το επίθετο ή το πατρώνυμο του συγκεκριμένου ατόμου. Γνωρίζω μόνο ότι τον λένε Γιουσούφ. Τι μου είναι εμένα; Θα έλεγα γνωστός μου», ανέφερε ένας στις μαρτυρίες του.