Ο ΛεΝτέι «υποκλίθηκε» στον Ομπράντοβιτς: «Έχουμε τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ»
i

© Intime

Ο ΛεΝτέι «υποκλίθηκε» στον Ομπράντοβιτς: «Έχουμε τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Sportal newsroom 13:28 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 05.05.2023

«Ύμνοι» του Ζακ ΛεΝτέι για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, δίνοντας το σύνθημα ενόψει του Game 4 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Παρτίζαν ετοιμάζεται για το do or die Game 4 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στην Stark Arena, η οποία αναμένεται κατάμεστη για ακόμα ένα παιχνίδι. Η ομάδα του Βελιγραδίου θα έχει την ευκαιρία να κάνει το 3-1 στη σειρά των πλέι οφ και να κλείσει την σειρά, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας.

Στις τάξεις της ομάδας του Βελιγραδίου υπάρχει ενθουσιασμός για το Game 4 των πλέι οφ, με τον Ζακ ΛεΝτέι να εστιάζει σε ένα πολύ δυνατό... όπλο της ομάδας του, την παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στηξν άκρη του πάγκου.

«Ευτυχώς, έχουμε τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Βλέπουμε πώς αξιολογεί και πώς βλέπει το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Basketnews, ενώ η κουβέντα στράφηκε και στην επιστροφή του Ματίας Λεσόρτ στη δράση, έπειτα από την τιμωρία μιας αγωνιστικής.

«Είναι καλό που θα έχουμε αυτόν τον τύπο και πάλι μαζί μας. Μπορεί να μας βοηθήσει, αλλά γενικά θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο να διαβάζουμε πράγματα, να διαβάζουμε τη ζώνη τους, αλλά και προσέχουμε στην άμυνα γιατί κάνουν επιθέσεις με διαφορετικούς τρόπους».