H ανάπλαση του ΣΕΦ έχει ξεκινήσει: Προέκταση των court seats και κόκκινες θέσεις για τους οργανωμένους (vid)

H ανάπλαση του ΣΕΦ έχει ξεκινήσει: Προέκταση των court seats και κόκκινες θέσεις για τους οργανωμένους (vid)

Sportal newsroom 13:41 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 26.07.2023

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας διεξάγεται το καλοκαιρινό καμπ της TrenchWork Sports και «αποκαλύφθηκαν» οι πρώτες αναβαθμίσεις του γηπέδου. Αυτές που έχει περιγράψει ο Ολυμπιακός, ενώ αναμένεται στο άμεσο μέλλον να ανακαινίσει ολόκληρες τις εγκαταστάσεις.

Αυτές τις μέρες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας διοργανώνεται το καλοκαιρινό καμπ της TrenchWork Sports με την παρουσία σημαντικών αθλητών και προπονητών και εξέχουσα φυσιογνωμία αυτή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν της Αρμάνι Μιλάνο, Κάιλ Χάινς

Πέραν από την αγωνιστική δράση, τις προπονήσεις και της ομιλίες, άθελα της η TrenchWork «αποκάλυψε» και τις αλλαγές που ετοιμάζονται στο Φαληρικό στάδιο. Ο Ολυμπιακός έχει ενημερώσει πως σκοπεύει να αναβαθμίσει πλήρως την έδρα του στο άμεσο μέλλον και προς το παρόν όπως φαίνονται και στο video των διοργανωτών του καμπ κάποιες από τις εργασίες. 

Αυτές περιλαμβάνουν επέκταση των court seats, αλλά και τον προνομιούχων θέσεων που βρίσκονται κάτω από τις μπασκέτες. Επίσης, αρχίζουν να τοποθετούνται και κόκκινες καρέκλες, ενώ το πλάνο περιγράφει ίδιου χρώματος καθίσματα σε όλες τις πτέρυγες της κερκίδας, ειδικά εκεί που κάθονται ή στέκονται όρθιοι οι οργανωμένοι οπαδοί. 

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου καμπ, που λαμβάνουν μέρος νεαροί αθλητές, πέραν του Κάιλ Χάινς παρευρίσκονται σπουδαίοι προπονητές και από την Ελλάδα (Γιώργος Μποζίκας, Μιχάλης Καλαβρός, Μπάμπης Καραϊσκος, Γιώργος Σιγάλας), αλλά και ισχυρές προσωπικότητες από την Αμερική, όπως ο Φιλ Χάντι των Λος Άντζελες Λέικερς και οι Ντέιβιντ Βάντερπουλ (Μπρούκλιν Νετς), Κρις Χάινς (Μινεσότα Τίμπεργουλβς) και Ει Τζέι Ντιγκς (Πέλικανς).