Σεγκούρα: «Δεν βρήκαμε τη δύναμη να αντιδράσουμε»

Κούρο Σεγκούρα

Σεγκούρα: «Δεν βρήκαμε τη δύναμη να αντιδράσουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα μίλησε για την ήττα του Κολοσσού απέναντι στον Περιστέρι και στάθηκε στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι.

Ο Κολοσσός δεν τα κατάφερε απέναντι στο Περιστέρι, με τον Κούρο Σεγκούρα να σχολιάζει την ήττα της ομάδας του και να στέκεται στην πίεση των γηπεδούχων, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν βρήκε τη δύναμη να αντιδράσει στη συνέχεια. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κούρο Σεγκούρα: 

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στην ομάδα του Περιστερίου bwin. Ξεκίνησε το παιχνίδι, με πολύ ενέργεια και αποφασιστικότητα, βάλανε τα κορμιά τους και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα. Στη συνέχεια αντιδράσαμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και στην επίθεση να είμαστε καλύτεροι. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πολύ καλύτερο για εμάς. Μάλιστα, πήραμε κάποιους έξτρα πόντους από τα επιθετικά ριμπάουντ που μας βοήθησαν πολύ. Στο τρίτο 10λεπτο η ομάδα του Περιστερίου bwin μας περιόρισε τα επιθετικά ριμπάουντ και μπήκαν πολύ δυνατά. Κάτι που δεν μας άφησε ενέργεια για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Στη συνέχεια πήραν ένα προβάδισμα 10-12 πόντων σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου μέρους, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν βρήκαμε τη δύναμη».

Συνεχίζει την αντεπίθεσή του το Περιστέρι bwin, πάτησε with... Love και τον Κολοσσό!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:04 - 30.12.2023

Συνεχίζει την αντεπίθεσή του το Περιστέρι bwin, πάτησε with... Love και τον Κολοσσό!

Την ανοδική του τροχιά πιστοποίησε το Περιστέρι bwin, καθώς μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ, επιβλήθηκε εύκολα και του Κολοσσού Ρόδου (89-77) και ανέβηκε στο 7-5, τη στιγμή που οι Νησιώτες έπεσαν στο 4-8. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Σπανούλη, που είχε πέντε διψήφιους, ο Ζερμέιν Λοβ με 19 πόντους.