Σεγκούρα: «Σκληρό παιχνίδι, δεν είχαμε καλές αποφάσεις στο τρίτο δεκάλεπτο»

Κούρο Σεγκούρα

Σεγκούρα: «Σκληρό παιχνίδι, δεν είχαμε καλές αποφάσεις στο τρίτο δεκάλεπτο»

Χρήστος Τσάλτας 20:07 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 13.11.2023

Ο Κούρο Σεγκούρα δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του και επεσήμανε πως η ομάδα του δεν πήρε καλές αποφάσεις στην τρίτη περίοδο, κάτι που έκρινε και την έκβαση του αγώνα.

Ο Κολοσσός Ρόδου για ένα ημίχρονο ήταν... μέσα στο παιχνίδι όμως στο τρίτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ πήρε τα ηνία και «εξαφανίστηκε», με τον Κούρο Σεγκούρα να στέκεται στις αποφάσεις των παικτών του στο διάστημα αυτό.

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου τόνισε: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Ήταν σκληρό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε στην άμυνα, αλλά δεν ελέγξαμε τον αιφνιδιασμό και για αυτό ξεπέρασαν τους 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Μείναμε στο παιχνίδι όμως, επειδή παίρναμε καλές αποφάσεις στην επίθεση και παλέψαμε.

Στην 3η περίοδο πήραν πλεονέκτημα. Χάναμε σταδιακά την αυτοπεποίθησή μας. Χάσαμε κάποια εύκολα σουτ και δεν είχαμε καλές αποφάσεις. Προσπαθήσαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο να γυρίσουμε στο παιχνίδι αλλά ήταν αδύνατον. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, παίξαυμε καλά και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι πλέον».