Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Κολοσσό και το Λαύριο υποδέχεται το Μαρούσι

Μπεν ΜάκΛεμορ

i

© Intime

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Κολοσσό και το Λαύριο υποδέχεται το Μαρούσι

Γιώργος Γαβριλάκης 09:29 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 13.11.2023

Η έκτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα (13/11) και η ΑΕΚ θέλει να... ισορροπίσει το ρεκόρ της εντός των συνόρων απέναντι στον Κολοσσό. Ο κόουτς Πλάθα έχει ενημερώσει τους παίκτες του για το τι ζητάει και τι πρέπει να προσέξουν απέναντι στους Ροδίτες, ενώ στο τελευταίο χρονιά παιχνίδι το Λαύριο αντιμετωπίζει στην έδρα του το νεοφώτιστο Μαρούσι.

Στην ΑΕΚ ο πήχης των απαιτήσεων σιγά σιγά ανεβαίνει μιας και η νέα ομάδα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι αρχίζει να... συντονίζεται. Έτσι, ο κόουτς Ζοάν Πλάθα, για τον αγώνα της Ένωσης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League ζήτησε κάτι πολύ συγκεκριμένο από τους παίκτες του. «Να παίξουμε κόντρα τον Κολοσσό σαν να είναι το τελευταίο μας παιχνίδι», είπε ο Ισπανός τεχνικός και αναφερόταν στην εντός έδρας «μονομαχία» της Δευτέρας (13/11, 17:15, ΕΡΤ3) κόντρα στους Ροδίτες. 

Στην Ευρώπη (Basketball Champions League) η ΑΕΚ έχει κάνει τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια, αλλά εντός των συνόρων δεν έχει ξεκινήσει με την ίδια αποτελεσματικότητα. Στην έκτη πράξη του πρωταθλήματος αναζητά την τρίτη της νίκη, ενώ ο Κολοσσός βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο και επειδή ο Πλάθα ξέρει τις παγίδες που μπορεί και να υπάρξουν εφιστά την προσοχή όλων. 

«Μαζί και στον πάγκο»: Η ΑΕΚ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να δουν το παιχνίδι δίπλα στον Πλάθα!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:11 - 12.11.2023

«Μαζί και στον πάγκο»: Η ΑΕΚ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να δουν το παιχνίδι δίπλα στον Πλάθα!

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε πως έθεσε σε κυκλοφορία τέσσερα εισιτήρια για θέσεις ακριβώς δίπλα στον πάγκο της ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι της ημέρας και της αγωνιστικής, το Λαύριο φιλοξενεί το Μαρούσι. Οι γηπεδούχοι (όπως η ΑΕΚ και ο Κολοσσός) έχουν ρεκόρ 2-3 μέχρι στιγμής, ενώ ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων, που επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία μετά από 11 χρόνια έχει πάρει ήδη μία νίκη και η προσπάθεια για παραμονή στην Basket League έχει ξεκινήσει ήδη. Και δεν θα είναι εύκολη υπόθεση σε καμία περίπτωση. 

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (13/11)

17:15 / ΑΕΚ - Κολοσσός (ΕΡΤ3)
20:15 / Λαύριο - Μαρούσι (ΕΡΤ3)

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου

Απόλλων Πατρών - ΠΑΟΚ: 54-67
Ολυμπιακός - Προμηθέας: 92-75
Άρης - Παναθηναϊκός: 65-75
Περιστέρι - Καρδίτσα: 77-48