Μέξας: «Να βγάλουμε αντίδραση κόντρα στο Μαρούσι»

Κώστας Μέξας

Μέξας: «Να βγάλουμε αντίδραση κόντρα στο Μαρούσι»

Sportal newsroom 13:17 - 12.11.2023

Σύνθημα... αντίδρασης από τον Κώστα Μέξα, ενόψει του αγώνα του Λαυρίου με το Μαρούσι, με τον Έλληνα προπονητή να καλεί τον κόσμο της Λαυρεωτικής να γεμίσει το κλειστό και να ωθήσει την ομάδα σε ακόμα μια νίκη.

Επιστροφή στις νίκες θέλει το Λαύριο, για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον μεγάλο στόχο του, που είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα της Λαυρεωτικής υποδέχεται το Μαρούσι, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και ο Κώστας Μέξας έστειλε μήνυμα, τονίζοντας πως θέλει να δει αντίδραση από τους παίκτες του στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Μιλώντας για την αναμέτρηση με το Μαρούσι τόνισε: «Προετοιμαζόμαστε για έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα, που για μας αλλά και για τον αντίπαλό μας έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία στην… οικονομία του πρωταθλήματος. Είμαστε ομάδες που έχουν αρχικά τον ίδιο στόχο στην κατηγορία, οπότε αντιλαμβάνεται ο καθένας τη σημασία του παιχνιδιού. Εμείς θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση μετά από μια πολύ κακή εμφάνιση στην Πάτρα με τον Προμηθέα. Η ομάδα μας δούλεψε αρκετά καλά όλη τη βδομάδα και ευελπιστούμε όλοι αυτή η δουλειά να βγει στο παρκέ και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για το Μαρούσι σχολίασε: «Είναι σε μία μεταβατική φάση μετά την αλλαγή του προπονητή και σαφώς ο κόουτς Λιμνιάτης θέλει να βάλει πράγματα της δικής του φιλοσοφίας στην ομάδα. Πρόκειται για ένα ρόστερ που διαθέτει ποιότητα και εμπειρία, στοιχεία απαραίτητα για να σταθεί μια ομάδα στην κατηγορία. Υπάρχουν παίκτες στο Μαρούσι με εξαιρετικό ταλέντο, ειδικά στην επίθεση και προφανώς εκεί εστιάζουμε σαν ομάδα, αλλά γενικότερα περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα».

Ο Έλληνας τεχνικός κατέληξε με αναφορά στους φιλάθλους της ομάδας: «Αυτό που έχουμε ζήσει σαν ομάδα στους αγώνες με τον Κολοσσό και τον ΠΑΟΚ ήταν υπέροχο. Ο κόσμος του Λαυρίου μας στηρίζει στην καθημερινότητά μας, όχι μόνο το δίωρο του εντός έδρας αγώνα. Είναι επιθυμία όλων και υποχρέωση να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 110% για να τους ανταποδώσουμε την αγάπη τους και ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο και με το Μαρούσι. Τους χρειαζόμαστε και τους περιμένουμε όλους αύριο!»