Πρόβλημα με Γκρόμοβς στο Λαύριο, νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον Προμηθέα

Ίλια Γκρόμοβς

Πρόβλημα με Γκρόμοβς στο Λαύριο, νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον Προμηθέα

Χρήστος Τσάλτας 10:45 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 05.11.2023

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί το Λαύριο στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, καθώς ο Κώστας Μέξας δεν υπολογίζει στην παρουσία του Ίλια Γκρόμοβς.

Το Λαύριο βρίσκεται στην Πάτρα για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα (20:15) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League. Τα προβλήματα όμως δεν αφήνουν σε ησυχία την ομάδα του Κώστα Μέξα, η οποία στην αναμέτρηση με τους Πατρινούς θα έχει μια σημαντική απουσία.

Ο Ίλια Γκρόμοβς έχει τεθεί νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς, με τον Έλληνα κόουτς να στερείται ενός εκ των πιο σημαντικών παικτών του κοντά στο καλάθι.

Ο Λετονός σέντερ δέχθηκε χτύπημα σε μία φάση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο δεξί γόνατο, το οποίο του προκάλεσε οστικό οίδημα και κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στο Λαύριο για να συνεχίσει τις θεραπείες και την ενδυνάμωση.

Μιλώντας για την αναμέτρηση, ο Κώστας Μέξας τόνισε: «Η ομάδα μας έχει μπροστά της έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Γνωρίζαμε εξαρχής πως ο Προμηθέας είναι μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή και αυτό το βλέπουμε στην πράξη, στο γήπεδο. Είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη περίοδο στην Ελλάδα, έχουν βρει έναν πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό και ρόλους και συνδυάζουν την απόδοσή τους με νίκες.

Για εμάς το πρώτο ζητούμενο είναι να παρουσιάσουμε μια διαφορετική προς το καλύτερο εικόνα σε σχέση με τον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα, κόντρα στον Παναθηναϊκό».