Σεγκούρα: «Τίποτε δεν πήγε καλά»
i

©InTime

Σεγκούρα: «Τίποτε δεν πήγε καλά»

Sportal newsroom 23:15 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:15 - 10.02.2024

Ο προπονητής του Κολοσσού Κούρο Σεγκούρα ανέλυσε την ήττα από την Καρδίτσα

Δεν λειτούργησε τίποτε καλά για τον Κολοσσό στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα, σύμφωνα με τον προπονητή των «θαλασσί» Κούρο Σεγκούρα.

Μάλιστα εστίασε στην σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Μπιουκάναν και «τιμώρησε» την ομάδα του.

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σήμερα δεν λειτούργησε τίποτα καλά για εμάς από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό. Κάναμε πολλά λάθη, πολλά φάουλ και στο τέλος είχαμε και τον Μπουκάναν, που ουσιαστικά μας εκτέλεσε από το ξεκίνημα, σχεδόν, του παιχνιδιού, ενώ πέτυχε σημαντικά καλάθια και στο τέλος της αναμέτρησης. Συνεχίζουμε, συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για τη δίκαιη νίκη της» υποστήριξε ο προπονητής του Κολοσσού στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }