Χριστόπουλος: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας»

Γιάννης Χριστόπουλος

Χριστόπουλος: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας»

Sportal newsroom 22:29 - 10.02.2024

Ο Απόλλων Πάτρας απογοήτευσε στην αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα και ο Γιάννης Χριστόπουλος ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του στο κλειστό της Περιβόλας.

Το ντέρμπι της Πάτρας μετατράπηκε σε μονόλογο, με τον Προμηθέα να κάνει ό,τι ήθελε στην αναμέτρηση και να φτάνει εύκολα στη νίκη, κάνοντας το έργο του Απόλλωνα Πάτρας ακόμα πιο δύσκολο. Ο Γιάννης Χριστόπουλος με το πέρας του αγώνα αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε να διαχειριστεί η ομάδα του κια ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα.

Για την επιθετική εικόνα και τα χαμηλά ποσοστά: «Σίγουρα για να κερδίσεις ένα παιχνίδι και να είσαι ανταγωνιστικός θα πρέπει να είσαι στις δυο πλευρές του γηπέδου ικανοποιητικά καλός. Εμείς προσπαθήσαμε στην άμυνα, δυστυχώς επιθετικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να λυθεί εσωτερικά, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να γίνει».

Για το αν θα βοηθήσει η διακοπή: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για προβλήματα, για προπονήσεις με 7 ανθρώπους. Συμβαίνει σε εμάς. Λείπει ένας από τους καλύτερους μας παίκτες, ο Μπιμπς, σίγουρα είναι θέμα χημείας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το ταξίδι αυτό είναι μεγάλο. Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο, εγώ είμαι ο υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας και την κατάσταση που παρουσιάζει»