Νέα δεδομένα για Σενγκέλια: Τι αποκάλυψε ο CEO της Βίρτους Μπολόνια για το μέλλον του

Τορνίκε Σενγκέλια

i

2023 EuroLeague Basketball

Νέα δεδομένα για Σενγκέλια: Τι αποκάλυψε ο CEO της Βίρτους Μπολόνια για το μέλλον του

Χρήστος Τσάλτας 13:07 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 21.07.2023

Ο CEO της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, έφερε νέα δεδομένα στην υπόθεση του Τορνίκε Σενγκέλια, ξεκαθαρίζοντας πως δεν συζητείται θέμα πώλησης του Γεωργιανού ενόψει της νέας σεζόν.

Την ώρα που ο Τορνίκε Σενγκέλια βρίσκεται προ των πυλών του ΟΑΚΑ, για τον Παναθηναϊκό, ο Λούκα Μπράλντι έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, εκ μέρους της Βίρτους Μπολόνια, με μια λιτή τοποθέτηση αναφορικά με τον Γεωργιανό άσο.

«Όσον αφορά τα όσα προέκυψαν σχετικά με το θέμα του Τορνίκε Σενγκέλια, κρίνουμε σκόπιμο να διευκρινίσουμε ότι ο παίκτης δεν είναι στην αγορά και η μεταγραφή του σε άλλους συλλόγους δεν έχει διαπραγματευτεί ποτέ. Επιβεβαιώνουμε ότι ο Τόκο, σε σχέση με το υπάρχον συμβόλαιο, θα είναι ξανά μέλος του ρόστερ της Βίρτους Μπολόνια την επόμενη σεζόν», αναφέρει στην τοποθέτησή του ο Μπαράλντι, σε μια κίνηση που βάζει φρένο στα δεδομένα των τελευταίων ημερών γύρω από την περίπτωση του 31χρονου φόργουορντ.

Ο «Τόκο» δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα για τη νέα σεζόν και η κίνηση του Μπαράλντι να βγει δημόσια και να ξεκαθαρίσει το τοπίο ενόψει της νέας σεζόν δείχνει την διάθεση της ιταλικής ομάδας να διατηρήσει τον παίκτη στις τάξεις της και τη νέα σεζόν.

Όλα αυτά ενώ ο 31χρονος άσος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τη νέα σεζόν, βγάζοντας παράλληλα μεγάλη επιθυμία να φορέσει την πράσινη φανέλα και να βρεθεί στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, υπό τις οδηγίες του Εεγκίν Αταμάν.

Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε την Πέμπτη την απόκτηση του Τζαλίν Σμιθ, ενισχύοντας την περιφέρειά της, ενώ με την δήλωση του Μπαράλντι γίνεται σαφές πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση ή διάθεση να αφήσει τον Σενγκέλια να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, έχοντας ως στόχο να «χτίσει» το ρόστερ της νέας σεζόν με τον Γεωργιανό άσο ως ένα από τα σημεία αναφοράς του συνόλου εντός και εκτός παρκέ.