Η Μπολόνια υποδέχθηκε τον Κάκοκ ζητώντας του να φέρει στην Ιταλία τους Λεμπρόν και Ντέιβις...

Η Μπολόνια υποδέχθηκε τον Κάκοκ ζητώντας του να φέρει στην Ιταλία τους Λεμπρόν και Ντέιβις...

Νίκος Καλαμπάκας 20:48 - 10.07.2023

Σε ρυθμούς Ντεβόντε Κάκοκ κινείται η Βίρτους Μπολόνια η οποία ανακοίνωσε το νέο της μεταγραφικό απόκτημα με τρία... χτυπήματα στα social media.

Παίκτης της Βίρτους Μπολόνια είναι με κάθε επισημότητα ο Ντεβόντε Κάκοκ. Ο πρώην NBAer που πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, υπέγραψε στην ομάδα της Ιταλίας η οποία τον υποδέχθηκε στις τάξεις της με έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο.

Ο νέος σταρ της Βίρτους το 2020 είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στο ΝΒΑ, παίζοντας στο πλευρό των Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο η νέα του ομάδα. Οι Ιταλοί αποδείχτηκαν... τσακάλια και κατάφεραν να έχουν τους φίλους τους σε μόνιμη «πρίζα»  αφού ανά τακτά χρονικά διαστήματα πόσταραν σχετικά με τη μεταγραφή τους. 

Στην πρώτη της ανάρτηση, η Μπολόνια καλωσορίζει το νέο της μεταγραφικό απόκτημα με ένα βίντεο 7 δευτερολέπτων. Σε αυτό αναφέρεται μόνο η φράση «καλώς ήρθες στη Μπολόνια Ντεβόντε Κάκοκ».

Σε δεύτερή της ανάρτηση, εμφανίζεται ο ίδιος να μιλάει από την ιταλική πόλη στην οποία μόλις έχει φτάσει. Στέλνει μήνυμα στους οπαδούς της νέας του ομάδας ότι μόλις έφτασε και πως είναι ενθουσιασμένος με το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του.

Το καλό πάντως, οι άνθρωποι που χειρίζονται τα social media της ομάδας, το κράτησαν για το τέλος! Σε τρίτη τους ανάρτηση λοιπόν, οι Ιταλοί προτρέπουν τον νέο τους παίκτη, να φέρει μαζί του δύο αστέρες των Λέικερς.

Ο Σλούκας αποθεώθηκε από φίλους του Παναθηναϊκού και οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξοργίστηκαν - Νέα σκληρή ανακοίνωση της Θύρας 7 (vid)
EUROLEAGUE

19:34 - 10.07.2023

Ο Σλούκας αποθεώθηκε από φίλους του Παναθηναϊκού και οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξοργίστηκαν - Νέα σκληρή ανακοίνωση της Θύρας 7 (vid)

Ο Κώστας Σλούκας δέχθηκε βιντεοκλήση από φίλους του Παναθηναϊκού, στο οποίο οι τελευταίοι φώναζαν υβριστικό σύνθημα κατά του Ολυμπιακού και ο νέος σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» χαμογελούσε. Το βίντεο έφτασε στα χέρια της Θύρας 7, η οποία εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τον πρώην παίκτη της ομάδας τους.

Ο λόγος για τους Τζέιμς και Ντέιβις, οι οποίοι είναι οι σούπερ σταρ των Λέικερς: «Αν θέλεις να φέρεις και τους φίλους σου εδώ, υπάρχει άφθονος χώρος στη Μπολόνια», αναφέρουν οι άνθρωποι της Βίρτους, προκαλώντας πανικό στα social media της ομάδας της Μπολόνια.