Ετοιμάζεται «μπαμ» με Τεόντοσιτς!
i

©InTime

Ετοιμάζεται «μπαμ» με Τεόντοσιτς!

Γιάννης Πάλλας 17:53 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 30.06.2023

Ο Μίλος Τεόντοσιτς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Σερβία ετοιμάζεται να επιστρέψει στη χώρα του και να αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα

Ο επαναπατρισμός του Μίλος Τεόντοσιτς θεωρείται σίγουρος για τους Σέρβους, καθώς θεωρούν ότι σύντομα θα υπογράψει συμβόλαιο για δυο χρόνια με τον Ερυθρό Αστέρα!

Ο 36χρονος γκαρντ που αγωνίζεται την τελευταία τετραετία στη Βίρτους Μπολόνια είναι έτοιμος να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπως αναφέρει και το «telegraf.rs».

Ο Τεόντοσιτς τα τελευταία 16 χρόνια παίζει μπάσκετ μακριά από την χώρα του και πλέον φαίνεται πως ήρθε η ώρα της επιστροφής, προκειμένου να μεταδώσει τη γνώση του και σ’ έναν ταλαντούχο 17χρονο γκαρντ, τον Νίκολα Τόπιτς.

Η εμπειρία και η μπασκετική του ευφυΐα αποτελούν στοιχεία που σίγουρα θα βοηθήσουν τον «μικρό» να πάρει το δρόμο του, ενώ και ο ίδιος θα διατηρηθεί σε επίπεδο Ευρωλίγκα και θα καθοδηγείται από τον πάγκο από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς την σεζόν που πρόσφατα ολοκληρώθηκε με την Βίρτους Μπολόνια είχε 11,7 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ ανά αγώνα.

Η ποιότητα και η δίψα για να πετύχει είναι δυο στοιχεία που συνθέτουν τον χαρακτήρα και την αγωνιστική ταυτότητα του Σέρβου γκαρντ, ο οποίος παραμένει στο υψηλό επίπεδο και συνεχίζει να επηρεάζει με την παρουσία του το παιχνίδι.

Η Βίρτους Μπολόνια θα ήθελε τον Τεόντοσιτς για άλλο ένα χρόνο, αλλά φαίνεται ότι ο ίδιος το έχει πάρει απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του και να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα.