Σερέλης στο Sportal Euroleague Show για Σλούκα: «Όταν ο μαέστρος είναι καλά, πάει καλά και η μπάντα»

Σερέλης στο Sportal Euroleague Show για Σλούκα: «Όταν ο μαέστρος είναι καλά, πάει καλά και η μπάντα»

Κώστας Σωτηρίου 00:36 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:26 - 12.12.2023

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε στο Sportal Euroleague Show μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βαλένθια και αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR θριάμβευσε απέναντι στην Βαλένθια, φτάνοντας τις 6 νίκες σε 10 παιχνίδια την φετινή Euroleague.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Χρήστος Σερέλης, ο άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν, μίλησε στο Sportal Euroleague Show, αναλύοντας την αναμέτρηση, ενώ αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα και αποκάλυψε πως εκείνος και οι συνεργάτες του περιμένουν… μπακλαβάδες από τον Τούρκο χεντ κόουτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης στο Sportal Euroleague Show:

«Ήμασταν πολύ καλοί επιθετικά. Όλα ξεκίνησαν από τον Σλούκα. Όταν ο μαέστρος είναι σε καλή μέρα η μπάντα πάει καλά. Τον λέω Μαέστρο γιατί διαχειρίζεται τα πάντα. Κιθάρα είναι ο Γκριγκόνις. Σήμερα πολύ καλός και ο Μαντζούκας. Η επίθεσή μας γενικά ήταν πολύ δυνατή».

Για την ετοιμότητα του Μαντζούκα:

«Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Το έχω ξαναπεί πως είναι καλό το ότι έχουν όλοι καλές σχέσεις και δεν υπάρχουν εγωισμοί. Για αυτά τα παιδιά είναι ευκαιρία να δουν απόν τους συμπαίκτες του πώς προπονούνται. Είμαι διπλά χαρούμενος. Έχουμε πολλούς παίκτες. Ο Γκάι πανηγυρίζει πρώτος, παρότι έχει να παίξει αρκετά ματς. Μπορεί να τον δούμε σε κανένα παιχνίδι να βάζει 5 τρίποντα. Έχουμε πολλούς παίκτες. Θέλαμε να πάρει παιχνίδια ο Ναν που δεν ήταν στην προετοιμασία. Είναι πολύ μεγάλο το ρόστερ. Σήμερα δεν ήταν σε καλή ημέρα αλλά όλοι οι άλλοι ήταν».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Βαλένθια:

«Είναι ξεκάθαρο πως είμαστε χαρούμενοι και με την εικόνα μας. παίζαμε με καλή ομάδα που ήταν η καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκας. Εμείς βάλαμε 90 με το μπάσκετ που θέλαμε να παίξουμε. Για να σας πω πόσο καλή ομάδα είναι φαίνεται και από τις 21 ασίστ».

Για την επόμενη μέρα:

«Κολοσσός. Να κερδίσουμε τον Κολοσσό στη Ρόδο. Δεν έχουμε διπλή εβδομάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Πάντα σκεφτόμαστε πώς θα βρουν ρυθμό παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τους μπακλαβάδες που θα κεράσει ο Αταμάν:

«Θα κεράσει μπακλαβά όταν πάμε στην Εφές. Έχουμε μάθει και κάναμε… καλές παραγγελίες».

Sportal Euroleague Show: Η Βαλένθια δεν κατάλαβε από πού της ήρθε - Fantastic 4 οι Σλούκας, Λεσόρ, Μήτογλου και Γκραντ
SPORTAL ORIGINALS

23:10 - 23.11.2023

Sportal Euroleague Show: Η Βαλένθια δεν κατάλαβε από πού της ήρθε - Fantastic 4 οι Σλούκας, Λεσόρ, Μήτογλου και Γκραντ

Ο Παναθηναϊκός με υποδειγματικό επιθετικό παιχνίδι επικράτησε με σκορ 90-73 της Βαλένθια για την 10η αγωνιστική της EuroLeague. Μετά το τέλος της αναμέτρησης η εκπομπή Sportal EuroLeague Show μετέφερε όλο το ρεπορτάζ από το ΟΑΚΑ, με τους Ματίας Λεσόρ, Κώστα Σλούκα, Χρήστο Σερέλη και Βίκτορ Κλαβέρ να φιλοξενούνται στον αέρα της εκπομπής, μιλώντας στους Κώστα Σωτηρίου, Χριστίνα Βραχάλη και Ηλία Λαλιώτη. Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής ο Νίκος Λινάρδος.

🔴Παναθηναϊκός - Βαλένθια 90-73: Sportal Euroleague Show - «Πράσινο» πάρτι κόντρα στην κορυφαία άμυνα