Ο Σερέλης στο Sportal: «Είναι καταπληκτικό το γεγονός πως δεν μείναμε ούτε μία φορά πίσω στο σκορ» (vid)

Χρήστος Σερέλης

i

© Sportal

Ο Σερέλης στο Sportal: «Είναι καταπληκτικό το γεγονός πως δεν μείναμε ούτε μία φορά πίσω στο σκορ» (vid)

Sportal newsroom 01:18 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 29.05.2024

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε στην κάμερα του Sportal για τη νίκη του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό με τη Φενέρ, ενώ στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

O Παναθηναϊκός ήταν.... οδοστρωτήρας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, της οποίας και επικράτησε με 73-57 στον ημιτελικό του Final 4 της EuroLeague. Πλέον, βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου θα ψάξει το 7ο τρόπαιο της ιστορίας του.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα του Sportal μετά το ματς, ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης, μίλησε για την άμυνα και την καθοριστική παρέμβαση του Καλαϊτζάκη, ενώ επίσης έκανε το σχόλιό του για τον επερχόμενο τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Sportal:

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά από την αρχή. Είχαμε πολύ ενέργεια κι επικεντρωθήκαμε στα ατού της Φενέρ. Κανένας παίκτης δεν μας πλήγωσε ιδιαίτερα. Όλοι οι παίκτες έδωσαν παραπάνω από το 100% του εαυτού τους και στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε με διαφορά. Αν δεν ήταν ημιτελικός Final Four, όλη η ομάδα θα ήταν πιο ήρεμη. Είναι καταπληκτικό το γεγονός πως δεν μείναμε ούτε μία φορά πίσω στο σκορ. Στο ημίχρονο είπαμε στα παιδιά ότι παίζουμε ημιτελικό και για 20 λεπτά είμαστε μπροστά. Η άμυνά μας σε όλο το δεύτερο μέρος ήταν καταπληκτική.

Όταν μιλάμε για παράγοντα ΄΄Χ΄΄, μπορούμε να πούμε πως ο Καλαϊτζάκης δεν το κάνει πρώτη φορά αυτό. Μας ξεκλείδωσε. Η προπόνησή του είναι για έναν παίκτη που βάζει 20 πόντους και όχι για έναν που θα παίξει απλά 2-5 λεπτά. Έχει την ενέργεια και το πάθος, είναι Έλληνας και παίζει στην ομάδα που αγαπάει. Να δίνει ενέργεια ακόμα κι όταν δεν παίζει καλά, έχει όλα τα χρόνια μπροστά του να βοηθήσει ακόμη περισσότερο».

Τι ώρα είναι ο τελικός του Παναθηναϊκού την Κυριακή
EUROLEAGUE

21:44 - 24.05.2024

Τι ώρα είναι ο τελικός του Παναθηναϊκού την Κυριακή

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Final Four της Euroleague πήρε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με σκορ 73-57 της Φενέρ. Διαβάστε στο Sportal τι ώρα θα δώσουν την πιο μεγάλη φετινή τους μάχη την Κυριακή οι παίκτες του Αταμάν.

Για τον τελικό: «Εδώ που έχουμε φτάσει είναι ένα παιχνίδι. Με όποιον και να παίξουμε θα είναι 50-50. Αν παίξουμε με τον Ολυμπιακό θα είναι ειδικών συνθηκών. Αλλά και με τη Ρεάλ θα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όποιος είναι να έρθει ας έρθει».