Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Σέρχιο Γιουλ, πολύ σύντομα θα είναι ο απόλυτος ρέκορντμαν σε συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης

Σέρχιο Γιούλ

i

© Intime

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Σέρχιο Γιουλ, πολύ σύντομα θα είναι ο απόλυτος ρέκορντμαν σε συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης

Γιάννης Λιβανός • 23:03 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:33 - 08.01.2024

Με την εμφάνιση του κόντρα στην Μπασκόνια, ο Σέρχιο Γιούλ έγραψε ιστορία για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού έφτασε τις 1046 συμμετοχές με τη φανέλα της «βασίλισσας» και έπιασε τον Φελίπε Ρέγες στην κορυφή της σχετικής λίστας!

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή βραδιά (07/01) για τον Σέρχιο Γιούλ, μια και ο Ισπανός παίκτης «συγκατοικεί» πλέον με τον Ρέγες σε συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας 1046 παρουσίες. Μάλιστα αν αγωνιστεί αύριο (09/01) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την 20η αγωνιστική της Euroleague, τότε θα ξεπεράσει τον Φελίπε Ρέγες και θα είναι μόνος πρώτος σε εμφανίσεις με τα χρώματα της Ρεάλ.

Ο «δήμιος» του Ολυμπιακού στον περσινό τελικό της Euroleague έχει συμπληρώσει 17 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας κατακτήσει με αυτήν τρεις Ευρωλίγκες και πολλούς άλλους τίτλους, ενώ πλέον θα έχει μία ακόμη κορυφή, αυτή των συμμετοχών, αποδεικνύοντας με έναν ακόμη τρόπο πως είναι ένας ζωντανός θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο ίδιος ο Γιούλ δεν δίστασε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την εν λόγω εξέλιξη, καθώς και τον θαυμασμό του για τον άλλοτε συμπαίκτη του, Ρέγες, ανεβάζοντας μια φωτογραφία μαζί του και γράφοντας: «2.092 ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε μία μόνο φωτογραφία. Είναι τιμή να ισοβαθμώ στην πρώτη θέση με έναν θρύλο του μπάσκετ και της Ρεάλ Μαδρίτης».

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε πως ο Σέρχιο Γιούλ τη φετινή σεζόν μετρά 16 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Ευρώπης με απολογισμό 6.9 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά ανά αγώνα.