Έξαλλος ο Σφαιρόπουλος με τον εκπρόσωπο Τύπου της Μέγκα Μπάσκετ: «Θες να μεταφράσεις ή όχι;» (vid)

Έξαλλος ο Σφαιρόπουλος με τον εκπρόσωπο Τύπου της Μέγκα Μπάσκετ: «Θες να μεταφράσεις ή όχι;» (vid)

Δημήτρης Χούπης 19:54 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 00:59 - 20.05.2024

Με εμφανή την ενόχληση του αποχώρησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Μέγκα Μπάσκετ

Έντονα δυσαρεστημένος ήταν ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη επί της Μέγκα Μπάσκετ από την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του εκπροσώπου της Μέγκα Μπάσκετ, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της αρχικής τοποθέτησης του Έλληνα κόουτς, ο εκπρόσωπος Τύπου τον διέκοψε χωρίς προειδοποίηση για να μεταφράσει τα λόγια του στα σερβικά.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνέχισε την τοποθέτησή του και αφού την ολοκλήρωσε, ο εκπρόσωπος Τύπου της Μέγκα Μπάσκετ δεν μετέφρασε τίποτα και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που ήταν στην αίθουσα, τους ζήτησε να κάνουν τις ερωτήσεις του.

Εκεί, ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα δεν έκρυωε τον εκνευρισμό του και είπε: «Όχι! Δεν έχω ολοκληρώσει! Απλώς σταμάτησα για να μεταφράσεις. Πρώτα με διακόπτεις για να μεταγράφεις, μετά συνεχίζω να μιλάω και δεν μεταφράζεις τίποτα; Θες να μεταφράσεις ή όχι;». Η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Μέγκα ήταν ότι καταλαβαίνουν αγγλικά οι δημοσιογράφοι στην αίθουσα.

Στα Λιόσια ο Αγγελόπουλος, συναντήθηκε με το προσωπικό της AEK Betsson
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:59 - 08.05.2024

Στα Λιόσια ο Αγγελόπουλος, συναντήθηκε με το προσωπικό της AEK Betsson

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Μάκης Αγγελόπουλος βρέθηκε στο κλειστό των Λιοσίων και αφού αρχικά δεσμεύτηκε για την καταβολή των οφειλόμενων στους παίκτες, είχε συνάντηση και με το προσωπικό της ομάδας.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας προπονητής του είπε: «Τότε γιατί μετάφρασες τα πρώτα λόγια;». Κατόπιν, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ολοκλήρωσε την ομιλία του και αποχώρησε αμέσως από την αίθουσα, δίχως να δεχθεί ερωτήσεις, εμφανώς ενοχλημένος με το συμβάν.

Το βίντεο από το 0:15’’ μέχρι το 2:50’’: