Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Euroleague»
i

Ο Σέρχιο Σκαριόλο / © Intime

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Euroleague»

Sportal newsroom 20:42 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 08.12.2022

Ο κόουτς της Βίρτους μίλησε για το αυριανό (9/12) παιχνίδι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται αύριο (9/12) την ιταλική Βίρτους Μπολόνια με στόχο να επανέλθει στις νίκες στην Euroleague, αφού προέρχεται από την ήττα από την Εφές στην Τουρκία και ο προπονητής των Ιταλών είχε να πει μόνο καλά λόγια για αυτή. 

Ο Σέρχιο Σκαριόλο μιλώντας για τον αγώνα επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας και όχι μόνο επειδή διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες, αλλά για τον τρόπο που λειτουργεί συνολικά ο Οργανισμός. 

Ολυμπιακός: Παπανικολάου & Κάνααν το βλέπουν... βαρέλι στην προπόνηση! (vid)
EUROLEAGUE

13:45 - 08.12.2022

Ολυμπιακός: Παπανικολάου & Κάνααν το βλέπουν... βαρέλι στην προπόνηση! (vid)

Παπανικολάου και Κάνααν δούλεψαν πάνω στο σουτ τους πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης ενόψει (Βίρτους 9/12, NovaSports prime, Live από το Sportal.gr), με τους δύο Ερυθρόλευκους να... ξεχνούν να αστοχήσουν!

Αρχικά ο κόουτς της Βίρτους μίλησε για τον προπονητή του Ολυμπιακού και για τη δουλειά που έχει κάνει στη δεύτερή του θητεία: ««Μας περιμένει άλλος ένας αγώνας με υψηλό συντελεστή δυσκολίας που προκύπτει από τη δυναμική του αντιπάλου. Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα μιας από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια, χάρη όχι μόνο σε ορισμένους παίκτες τοπ επιπέδου, αλλά χάρη και σε ένα σύστημα που είναι πολύ αποτελεσματικό και εδραιωμένο, με έναν έμπειρο προπονητή με εξαιρετικά τεχνικά και ηγετικά προσόντα, που βρίσκεται στην ομάδα εδώ και αρκετά χρόνια».

Για το τι θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του ώστε να έχουν τύχη στο ματς, ο Ισπανός είπε: «Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη, να παίξουμε καλύτερα από ότι συνήθως στο τρίτο δεκάλεπτο και να αναπληρώσουμε μερικά αγωνιστικά λεπτά των παικτών που δεν είναι ακόμα 100%, αλλά που μπορούν να επιστρέψουν στην ομάδα».