Σκαριόλο: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετική φόρμα»
i

© Intime

Σκαριόλο: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετική φόρμα»

Sportal newsroom 18:20 - 18.01.2023

Η Βίρτους υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 20η αγωνιστική της Euroleague και ο κόουτς Σκαριόλο χαρακτήρισε τους πράσινους ομάδα που είναι σε εξαιρετική φόρμα.

«Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που του δίνουν την ευκαιρία να κάνει εμφανίσεις υψηλού επιπέδου», επισήμανε ο κόουτς της Βίρτους Μπολόνια, Σέρτζιο Σκαριόλο, στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (19/1) αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται για την 20η αγωνιστική της Euroleague και η Βίρτους θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αγωνιζόμενη μπροστά στο κοινό της.

Ράντονιτς: «Δείχνει βελτίωση ο Παναθηναϊκός, ομάδα με ποιότητα η Βίρτους»
EUROLEAGUE

16:57 - 18.01.2023

Ράντονιτς: «Δείχνει βελτίωση ο Παναθηναϊκός, ομάδα με ποιότητα η Βίρτους»

Στη βελτίωση του Παναθηναϊκού στη διαβολοβδομάδα που πέρασε στάθηκε ο κόουτς των «πρασίνων», Ντέγιαν Ράντονιτς, κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ιταλία, εκεί όπου αύριο (19/1) θα αντιμετωπίσει τη Βίρτους.

Ο κόουτς της ομάδας πάντως ζήτησε προσοχή, καθώς παρατήρησε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετική φόρμα:

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι σε εξαιρετική φόρμα. Έχουν επιστρέψει κάποιοι παίκτες πίσω και έχουν κάνει υψηλού επιπέδου εμφανίσεις με τους πολύ ταλαντούχους παίκτες που διαθέτουν. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο με παίκτες που μπορούν να σκοράρουν».

Για την ομάδα του ο Σκαριόλο είπε ότι «εμείς θα πρέπει να δώσουμε μια ακόμη μάχη και να προσπαθούμε να εξελισσόμαστε σαν ομάδα. Θα πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη και να είμαστε πιο συνεπείς στην άμυνα για 40 λεπτά. Πλησιάζουμε σε αυτό που θέλουμε, βήμα-βήμα. Ακόμη έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά σίγουρα βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση».

Ο γκαρντ της Βίρτους, Αλεσάντρο Παγιόλα, εκπροσώπησε στη media day τους συμπαίκτες του: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν υπάρχουν εύκολα ματς στην Ευρωλίγκα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες μπροστά στο κοινό μας, όπως κάναμε και στο πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολο το έργο μας απέναντι σε μια ομάδα με ταλέντο και δυνατή στο ένας εναντίον ενός. Όμως έχουμε δουλέψει και προπονηθεί καλά».