Σλούκας: «Έχουμε πολλά να διεκδικήσουμε ακόμα, δεν σταματάμε εδώ!»

Σλούκας: «Έχουμε πολλά να διεκδικήσουμε ακόμα, δεν σταματάμε εδώ!»

Sportal newsroom 22:53 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 19.02.2023

Ο Κώστας Σλούκας ενημέρωσε πως με την κατάκτηση του Κυπέλλου απλώς «κατακτήσαμε έναν από τους στόχους που είχαμε θέσει εξ αρχής» και τόνισε πως «η σεζόν έχει μέλλον και υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από μέρους μας».

Ο Κώστας Σλούκας λίγο πριν... ορμήσει μαζί με τους συμπαίκτες του για τα πανηγύρια της κατάκτησης του Κυπέλλου, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και ναι μεν ήταν εμφανώς χαρούμενος, αφού «κατακτήσαμε έναν από τους στόχους που είχαμε θέσει για φέτος», αλλά δεν ξέχασε να υπογραμμίσει πως «η χρονιά φέτος έχει πολύ δρόμο ακόμα. Εχουμε πολλά πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και τίτλους να κατακτήσουμε».

Σπανούλης: «Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά και την ομάδα μας»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

22:27 - 19.02.2023

Σπανούλης: «Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά και την ομάδα μας»

Ο Βασίλης Σπανούλης ήξερε πως για να νικήσει το Περιστέρι τον Ολυμπιακό θα έπρεπε «να είναι είτε κουρασμένοι, είτε ανυποψίαστοι, διότι αναφερόμαστε στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη», όπως σημείωσε ο προπονητής του Περιστερίου.

Αυτό που βοηθάει τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον 33χρονο γκαρντ «είναι η πολύ καλή χημεία. Εχουμε φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο που συνεργαζόμαστε άψογα». Και αυτή η συνταγή «είναι πολύ βασική για να κατακτηθούν σημαντικές νίκες και τίτλοι».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Κώστα Σλούκα στην κάμερα της ΕΡΤ: 

Tags: