Σπανούλης: «Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά και την ομάδα μας»
i

© Intime

Σπανούλης: «Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά και την ομάδα μας»

Sportal newsroom 22:27 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:35 - 19.02.2023

Ο Βασίλης Σπανούλης ήξερε πως για να νικήσει το Περιστέρι τον Ολυμπιακό θα έπρεπε «να είναι είτε κουρασμένοι, είτε ανυποψίαστοι, διότι αναφερόμαστε στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη», όπως σημείωσε ο προπονητής του Περιστερίου.

Ο Βασίλης Σπανούλης από τη μνημειώδη καριέρα του ως παίκτης δεν έχει μάθει να χάνει σε τελικούς. Τώρα όμως, είναι προπονητής του Περιστερίου, δεν μπορεί να βάλει πόντους και ξέρει καλά ποια είναι τα δεδομένα. «Για μας ήταν μία σπουδαία επιτυχία, που βρεθήκαμε στον τελικό και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι εκεί συναντήσαμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη κατά την άποψή μου», είπε τη συνέντευξη Τύπου.

Πανταζόπουλος: «Ήταν απαράδεκτο που δεν επέτρεψαν να μπουν στο γήπεδο 47 φίλοι του Περιστερίου»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

22:13 - 19.02.2023

Πανταζόπουλος: «Ήταν απαράδεκτο που δεν επέτρεψαν να μπουν στο γήπεδο 47 φίλοι του Περιστερίου»

Ο πρόεδρος του Περιστερίου, Γιώργος Πανταζόπουλος, εμφανίστηκε πικραμένος στη συνέντευξη Τύπου και εξήγησε το γιατί: «οι φίλαθλοί μας έκαναν τόσο δρόμο για να δουν για πρώτη φορά την ομάδα σε τελικό και δεν τους σεβάστηκαν».

Επίσης εξήγησε πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να κερδίσει κανείς τον Ολυμπιακό: «Είτε θα πρέπει να τον βρεις πολύ κουρασμένο, είτε ανυποψίαστο. Λόγω του τελευταίου μεταξύ μας παιχνιδιού για το πρωτάθλημα στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός ήταν υποψιασμένος. Εμείς με τη σειρά μας δεν είχαμε την ενέργεια για να ακολουθήσουμε τον ρυθμό κι όταν είναι κουρασμένο το σώμα, είναι κουρασμένο και το μυαλό».

 Η ήττα δεν αλλάζει κανένα από τα δεδομένα και τις σκέψεις του Σπανούλη για την ομάδα του: «Είμαι πολύ περήφανος για όλο τον οργανισμό και τα παιδιά, είναι τεράστια επιτυχία για την ομάδα. Θέλω να κρατήσουμε τα καλά και να μάθουμε από ό,τι δεν κάναμε και εύχομαι να ξαναφτάσουμε στον τελικό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό».