Σοβαρός ο τραυματισμός του Άλεξ Πόιθρες, κίνδυνος να χάσει όλη την τρέχουσα σεζόν
i

Κάνααν και Πόιθρες / © Intime

Σοβαρός ο τραυματισμός του Άλεξ Πόιθρες, κίνδυνος να χάσει όλη την τρέχουσα σεζόν

Πάνος Μαλακτάρης • 17:16 - 05.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο Αμερικανός θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση για ένα πρόβλημα στο χέρι που τον ταλαιπωρεί από την αρχή της χρονιάς

Άσχημα τα νέα για την Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς ο Άλεξ Πόιθρες αποφασίστηκε να περάσει τελικά την πόρτα του χειρουργείου με σκοπό να βρεθεί λύση με το πρόβλημα που έχει στο χέρι εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα.

Η συντηρητική αγωγή που αρχικώς αποφασίστηκε δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με τον παίκτη να νιώθει πόνους στο χέρι. Τα σενάρια δυστυχώς δεν είναι πλέον ευοίωνα για τον σύλλογο-όσο και για τον ίδιο τον αθλητή ασφαλώς-, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως πιθανότατα θα χάσει όλη την υπόλοιπη τρέχουσα σεζόν, μένοντας στα «πιτς» της αποθεραπείας για αρκετούς μήνες.

Σε σχετικές δηλώσεις του, ο προπονητής της ομάδας Όντεντ Κάτας δήλωσε σχετικά: «Ο Πόιθρες παίζει με πρόβλημα στο χέρι από το πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Δυστυχώς όμωε έχει χειροτερέψει η κατάστασή του και είναι δύσκολο να ξέρουμε αυτή τη στιγμή τι ακριβώς να περιμένουμε».

Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ είχε ως τώρα ιδιαίτερα θετική παρουσία, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό που πονοκεφαλιάζει τους διοικούντες το Ισραηλινό κλαμπ.