Σοκ με Ντόρσεϊ στη Φενέρμπαχτσε: Νοκ άουτ για τους επόμενους μήνες

Τάιλερ Ντόρσεϊ

Σοκ με Ντόρσεϊ στη Φενέρμπαχτσε: Νοκ άουτ για τους επόμενους μήνες

Sportal newsroom 19:15 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 14.10.2023

Σοβαρό πρόβλημα στην Φενέρμπαχτσε, η οποία χάνει για τους επόμενους μήνες τον Τάιλερ Ντόρσεϊ με κάταγμα στο δεξί πόδι.

Η Φενέρμπαχτσε δεν έχει να διαχειριστεί μόνο την ήττα από την Βαλένθια, για την 2η αγωνιστική της Euroleague, αλλά και τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος στη αναμέτρηση της Fonteta ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Κόντρα στην ομάδα του Άλεξ Μουμπρού, ο διεθνής άσος μέτρησε 17 πόντους με 4/7 τρίποντα, ωστόσο η δική του παρουσία δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει την κατάσταση, με την Φενέρμπαχτσε να γνωρίζει την ήττα με 77-74 από την ισπανική ομάδα.

Αυτό όμως δεν ήταν και το μοναδικό πρόβλημα για τους Τούρκους, καθώς ο διεθνής άσος τραυματίστηκε στο πόδι και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έφεραν «παγωμάρα» στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μείνει εκτός μάχης για τους επόμενους μήνες, κάτι που σημαίνει πως η τουρκική ομάδα θα πορευτεί χωρίς τον πιο αξιόπιστο σκόρερ της στα πρώτα παιχνίδια της φετινής Euroleague.

Ο Ντόρσεϊ ήταν παίκτης που έδωσε πολλές λύσεις στο ξεκίνημα της σεζόν, στο διάστημα που αγωνίστηκε, όμως ο τραυματισμός του φέρνει νέα δεδομένα, με την Φενέρμπαχτσε να καλείται να καλύψει το κενό του με λύσεις εκ των έσω, άμεσα κιόλας.