Σοκ στον Παναθηναϊκό με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - Εκτός δράσης για 2 μήνες

Σοκ στον Παναθηναϊκό με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - Εκτός δράσης για 2 μήνες

Ηλίας Λαλιώτης 21:06 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 07.11.2023

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού και αναμένεται να απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για διάστημα δύο μηνών.

Τεράστια ζημιά στον Παναθηναϊκό με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ! Ο Ισπανός φόργουορντ τραυματίστηκε με την μπάλα σε μία από τις τελευταίες φάσεις της προπόνησης της Τρίτης (7/11) και υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο μικρό του δάχτυλο.

Ο άτυχος μπασκετμπολίστας θα χειρουργηθεί το πρωί της Τετάρτης (8/11) και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Τριφυλλιού αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Ο τραυματισμός του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι παρόμοιος με αυτόν που είχε και ο Ντίνος Μήτογλου με την Εθνική Ελλάδας πριν το Μουντομπάσκετ, αλλά ο Έλληνας άσος γλίτωσε το συντριπτικό κάταγμα και στη συνέχεια δεν ρίσκαρε να πάθει κάτι χειρότερο, μένοντας εκτός αποστολής.

Πλέον, τα δεδομένα αλλάζουν εκ νέου για τον Παναθηναϊκό, που ήταν ήταν ήδη στην αγορά για τριάρι που θα έχει τη δυνατότητα να παίζει και στο 4. Η ανάγκη για παίκτη που θα παίζει και στις δύο θέσεις είναι ακόμα μεγαλύτερη και τις επόμενες μέρες αναμένεται ο Εργκίν Αταμάν να καταλήξει στον παίκτη που θα έρθει να δώσει σημαντικές λύσεις.

Με κασκόλ του Παναθηναϊκού ο Κέντρικ Ναν: «Είμαι έτοιμος να παίξω και αύριο αν χρειαστεί - Ήρθα για να ηγηθώ και να πάρουμε τίτλους» (vid)
EUROLEAGUE

14:04 - 07.11.2023

Με κασκόλ του Παναθηναϊκού ο Κέντρικ Ναν: «Είμαι έτοιμος να παίξω και αύριο αν χρειαστεί - Ήρθα για να ηγηθώ και να πάρουμε τίτλους» (vid)

O Κέντρικ Ναν εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (7/11) στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και αμέσως φόρεσε κασκόλ του Παναθηναϊκού και αμέσως μετά εξήγησε πως «είμαι πανέτοιμος για δράση και αν χρειαστεί παίζω και αύριο», ενώ εξήγησε πως «ο κόουτς θέλει να είμαι ο εαυτός μου και να ηγηθώ μιας προσπάθειας που στοχεύει στους τίτλους».

Ο τραυματισμός αυτός έρχεται σε ένα διάστημα που ο Ερνανγκόμεθ έκανε προσπάθεια να ανεβάσει ρυθμούς, έδινε λύσεις και στο «3», παρότι σε γενικές γραμμές ο Αταμάν δεν ήταν ικανοποιημένος και το είχε κάνει ξεκάθαρο μετά την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Το δεδομένο είναι πως οι ατυχίες για τον Παναθηναϊκό δεν έχουν τελειωμό, καθώς από την αρχή της σεζόν δεν έχει καταφέρει να κάνει έστω μία προπόνηση με όλους τους παίκτες διαθέσιμους.