Σοκ στον Χαρίλαο Τρικούπη - Ρήξη χιαστού ο Τσουμάνης

Σοκ στον Χαρίλαο Τρικούπη - Ρήξη χιαστού ο Τσουμάνης

Νίκος Καλαμπάκας 14:43 - 19.11.2023

Άτυχος στάθηκε ο αθλητής του Χαρίλαου Τρικούπη, Ανδρέας Τσουμάνης στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με τον Έσπερο Λαμίας καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Άσχημα νέα για τον Ανδρέα Τσουμάνη, αφού ο παίκτης του Χαρίλαου Τρικούπη χάνει όλη τη σεζόν έπειτα από τη ρήξη χιαστού που έπαθε στον αγώνα κόντρα στον Έσπερο Λαμίας.

Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στο «Χαλκιοπούλειο» ωστόσο είδαν και τον αθλητή τους να εγκαταλείπει. Τα χειρότερα ήρθαν μια μέρα αργότερα, αφού με ενημέρωσή τους οι Μεσολογγίτες ανέφεραν ότι ο Τσουμάνης χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, αφού υπέστη ρήξη χιαστού:

«Ο αθλητής της ομάδας μας Ανδρέας Τσουμάνης τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στο χθεσινό αγώνα κόντρα στον Έσπερο Λαμίας και ύστερα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και αναμένεται άμεσα να περάσει τη πόρτα του χειρουργείου και να ξεκινήσει η αποκατάσταση του.

Άπαντες είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από την εξέλιξη αυτή και ευχόμαστε στον Ανδρέα να είναι η τελευταία δοκιμασία που θα περάσει και σύντομα να είναι ξανά πίσω στα παρκέ».

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Tags: