Σοκαριστικός τραυματισμός στο NCAA: Παίκτρια συγκρούστηκε με φίλαθλο! (vid)

Σοκαριστικός τραυματισμός στο NCAA: Παίκτρια συγκρούστηκε με φίλαθλο! (vid)

Sportal newsroom 14:25 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 22.01.2024

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα με το πέρας του αγώνα του Iowa με το Ohio State, καθώς η σταρ των Hawkeyes, Κέιτλιν Κλαρκ, συγκρούστηκε με φίλαθλο κατά την έξοδό της από το γήπεδο.

Το Iowa αντιμετώπισε το Ohio State εκτός έδρας, με τις «κόκκινες» να φτάνουν στη νίκη, παρά τους 45 πόντους της Κέιτλιν Κλαρκ, που αποτελεί το απόλυτο next big thing του μπάσκετ γυναικών στις ΗΠΑ. Η Κλαρκ πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν, όμως τις τελευταίες ώρες αποτελεί θέμα συζήτησης στις ΗΠΑ για έναν διαφορετικό λόγο.

Με το πέρας του αγώνα στο Οχάιο και αφού οι Buckeyes κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, δεκάδες φίλαθλοι εισήλθαν στο παρκέ, σε ένα τελετουργικό που συμβαίνει σε κάθε γήπεδο στο NCAA όλα αυτά τα χρόνια.

Μόνο που αυτή τη φορά συνέβη κάτι πρωτοφανές. Ενώ η Κλαρκ αποχωρούσε για τα αποδυτήρια, συγκρούσθηκε με μια φίλαθλο του Ohio State, με τη σύγκρουση να είναι τόσο σφοδρή που η γκαρντ του Iowa έπεσε στο έδαφος.

Δείτε τη στιγμή της σύγκρουσης, που κόβει την ανάσα.

Με το πέρας της αναμέτρησης μάλιστα η Κλαρκ παραδέχτηκε πως από τη σύγκρουση της κόπηκε η αναπνοή και τρόμαξε πάρα πολύ, ωστόσο έχει αποφύγει κάποια μεγάλη ζημιά, καθώς στην αρχή η ανησυχία όλων εντός των τειχών ήταν έντονη για την κατάστασή της.

Tags: