Έτοιμος για τον τίτλο του MVP στο Eurocup ο Σορτς!

Τι Τζέι Σορτς

Έτοιμος για τον τίτλο του MVP στο Eurocup ο Σορτς!

Γιάννης Πάλλας 17:33 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 08.04.2024

Ο Τι Τζέι Σορτς είναι όπως όλα δείχνουν ο παίκτης που θα πάρει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη (MVP) στο Eurocup, μετά την εντυπωσιακή σεζόν με την Παρί

Εν αναμονή της ανάδειξης του σε πολυτιμότερο παίκτη (MVP) του Eurocup είναι ο Τι Τζέι Σορτς της Παρί!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ της Γαλλικής ομάδας, που την οδήγησε εκ του ασφαλούς στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αναμετρηθεί με την Μπουργκ για το τρόπαιο και τη συμμμετοχή στην Euroleague της επόμενης σεζόν, είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν.

Μια διάκριση που δικαιούται απόλυτα, καθώς από την περσινή κιόλας σεζόν με την Βόννη (την οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου του Basketball Champions League) βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.

Οι αριθμοί άλλωστε λένε πάντα την αλήθεια. Ο Τι Τζέι Σορτς με 18 πόντους μέσο όρο, 3.3 ριμπάουντ, 7.5 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 25.39 λεπτά συμμετοχής συγκεντρώνει 23.4 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Στοιχεία που εξηγούν την μεγάλη και καθοριστική επίδραση του στο παιχνίδι της Παρί.

Είναι βέβαιο πως ο βραχύσωμος (1.75) Αμερικανός θα βρεθεί στο τέλος της φετινής σεζόν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, αλλά εφόσον οι Γάλλοι κατακτήσουν το τρόπαιο του Eurocup θα περάσουν αυτόματα στην Euroleague και τότε δεν αποκλείεται να μείνει για ένα χρόνο στην ομάδα.