Η αγκαλιά που δημιουργεί.... πρόβλημα στο ΝΒΑ: Ντόντσιτς και Ίρβινγκ έμαθαν να συνεργάζονται και σκορπάνε τον τρόμο

Η αγκαλιά που δημιουργεί.... πρόβλημα στο ΝΒΑ: Ντόντσιτς και Ίρβινγκ έμαθαν να συνεργάζονται και σκορπάνε τον τρόμο

Χρήστος Τσάλτας 15:29 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 08.04.2024

Οι Ντάλας Μάβερικς έχουν ρολλάρει το τελευταίο διάστημα και ετοιμάζονται για τα πλέι οφ. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως οι δύο ηγέτες του συνόλου, Κάιρι Ίρβινγκ και Λούκα Ντόντσιτς συνεργάζονται κάτι παραπάνω από αρμονικά.

Μπορεί μια στιγμή που δεν έχει σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι να επισκιάσει έναν αγώνα; Είναι πολύ εύκολο αυτό, όταν η εικόνα είναι τόσο δυνατή. Κάτι που ισχύει και στην περίπτωση των Ντάλας Μάβερικς, που μετρούν αντίστροφα για τα playoffs του ΝΒΑ.

Το πιο μεγάλο ερωτηματικό της φετινής σεζόν ήταν αν οι δύο σταρ της ομάδας θα είχαν την απαιτούμενη χημεία για να κουβαλήσουν την ομάδα στα δύσκολα. Το δείγμα κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν δεν ήταν θετικό, με τους «Μαβς» να μένουν εκτός post season, κάτι που αποτέλεσε τεράστια αποτυχία.

Έσπασαν καρδιές στο Ντάλας - Ο Έξουμ buzzer beater παράτασης και οι Μάβερικς «λύγισαν» τους Ρόκετς
NBA

01:43 - 08.04.2024

Έσπασαν καρδιές στο Ντάλας - Ο Έξουμ buzzer beater παράτασης και οι Μάβερικς «λύγισαν» τους Ρόκετς

Ο Έξουμε άναψε τη φλόγα, ο Ουάσιγκτον Τζούνιορ έβαλε την πινελιά του και οι Ντόντσιτς και Ίρβινγκ έκαναν τα πάντα ώστε οι Μάβερικς να επικρατήσουν στην παράταση των Ρόκετς με σκορ

Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και ιδίως στο φινάλε της regular season οι δύο παίκτες βγάζουν εικόνα προς τα έξω που μόνο αισιοδοξία μπορεί να φέρει στους φίλους της ομάδας.

Δεν ήταν μόνο η νίκη απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς, που ήρθε στην παράταση και με τρόπο... θρίλερ. Ήταν η συνολική εικόνα σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Οι παίκτες του Τζέισον Κιντ βασίστηκαν στους Ίρβινγκ και Ντόντσιτς, που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.

Ο Luka Magic είχε πει προ ημερών «ο Ίρβινγ είναι ο Μπάτμαν, εγώ είμαι ο Ρόμπιν». Τώρα ήρθε να... χτυπήσει και πάλι, λέγοντας «η αυτοπεποίθηση είναι σε υψηλά επίπεδα, η χημεία είναι πάρα πολύ καλή». Μια ατάκα που ήχησε πολύ γλυκά στ' αυτιά κάθε φίλου των Μάβερικς.

Αυτό όμως που ήρθε σαν... κερασάκι στην τούρτα ήταν μια στιγμή λίγο πριν από το τέλος του αγώνα. Κάιρι Ίρβινγκ και Λούκα Ντόντσιτς. Λούκα Ντόντστις και Κάιρι Ίρβινγκ. Μαζί. Γεμάτοι χαμόγελα, ενθουσιασμένοι για την δουλειά που έκαναν σε ακόμα ένα παιχνίδι. Ο Kai μέτρησε 46 πόντους με 15/25 σουτ, ο luka Magic πρόσθεσε 37 πόντους, 12 ασίστ και 12/21 σουτ.

Οι δυο τους αγκαλιασμένοι τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, με τα χαμόγελα να κυριαρχούν. Μια εικόνα πάρα πολύ αισιόδοξη για όλους στο Τέξας. Και συνάμα πολύ ανησυχητική για τους αντιπάλους τους στα playoffs. Διότι οι Μάβερικς δείχνουν πως έχουν βρει χημεία με δύο τόσο σπουδαίους γκαρντ μαζί. Και αυτό δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό για τις αντίπαλες άμυνες...