Στέφεν Κάρι-Λούκα Ντόντσιτς σημειώσατε «Χ»: Ισόπαλη η μονομαχία τους πριν το τζάμπολ του αγώνα (vid)

Στέφεν Κάρι-Λούκα Ντόντσιτς σημειώσατε «Χ»: Ισόπαλη η μονομαχία τους πριν το τζάμπολ του αγώνα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:01 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 03.04.2024

Διαγωνίστηκαν ατύπως σε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και ο Στέφεν Κάρι με τον Λούκα Ντόντσιτς ευστόχησαν χωρίς να σπαταλήσουν χρόνο και στη συνέχεια συναντήθηκαν ξανά για τον αγώνα των Ουόριορς με τους Μάβερικς που έληξε υπέρ των πρώτων...

Το... βεληνεκές τους στην πραγματικότητα είναι απεριόριστο. Ο Στέφεν Κάρι και ο Λούκα Ντόντσιτς είναι από τις περιπτώσεις των παικτών που ο αμυντικός δεν έχει το δικαίωμα να τους αφήσει ελεύθερους, όσο μακριά κι αν βρίσκονται από το καλάθι.

Έχουν αποδείξει όμως, με τις πράξεις τους στα παρκέ του ΝΒΑ πως μπορούν σκοράρουν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Ακόμα και από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη, αν έχουν έμπνευση. Ο Κάρι άλλωστε, είναι ο καλύτερος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ και ο Ντόντσιτς ναι μεν δεν πρόκειται να σπάσει τα ρεκόρ του στα τρίποντα, αλλά έχει την αυτοπεποίθηση και το φυσικό χάρισμα να ευστοχεί ακόμα και από σημεία που άλλοι δεν σκέφτονται καν να σουτάρουν.

Τη βραδιά που οι δυο τους συναντήθηκαν στο Γκόλντεν Στέιτ για τον αγώνα των γηπεδούχων Ουόριορς με τους Ντάλας Μάβερικς, είχαν ένα τετ α τετ και αμέσως μετά... διοργάνωσαν μία μονομαχία μεταξύ τους. Στόχος ήταν να βάλουν ένα τρίποντο από το κέντρο και να μείνει αναπάντητο!

Ο Στέφεν Κάρι ευστόχησε πρώτος και έκανε το 1-0, αν και ο Ντόντσιτς άρχισε να γκρινιάζει επειδή θεώρησε πως πήγε ένα βήμα πιο μπροστά απ' ότι είχαν κανονίσει. Τελικά, έκανε την καρδιά του πέτρα και αμέσως μετά εκτέλεσε αυτός. Και ήταν επίσης εύστοχος.

Επική μονομαχία Γιόκιτς εναντίον Ουεμπανιαμά: Ο Σέρβος έβαλε 42, οι Νάγκετς νίκησαν και ο Γάλλος παραλίγο να κάνει quadruple-double! (vids)
NBA

09:04 - 03.04.2024

Επική μονομαχία Γιόκιτς εναντίον Ουεμπανιαμά: Ο Σέρβος έβαλε 42, οι Νάγκετς νίκησαν και ο Γάλλος παραλίγο να κάνει quadruple-double! (vids)

H συνάντηση του Νίκολα Γιόκιτς με τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά ήταν το κάτι άλλο! Ο Joker με 42 πόντους και 16 ριμπάουντ οδήγησε τους πρωταθλητές στη νίκη επί των Σαν Αντόνιο Σπερς, την ώρα που ο 20χρονος Γάλλος για δύο ασίστ και ένα μπλοκ έχασε την ευκαιρία να κάνει το πρώτο quadruple-double μετά το 1994...

Αποχαιρετίστηκαν προσωρινά και όταν συναντήθηκαν ξανά, λίγο αργότερα, το έκαναν μαζί με τους συμπαίκτες τους. Τελικά, οι Ουόριορς με πρωταγωνιστή τον Άντριου Ουίγκινς και τον Στέφεν Κάρι να περιορίζεται στους 13 πόντους με 5/18 σουτ πήραν τη νίκη, παρά το γεγονός ότι ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε το 20ο triple double του στη σεζόν.