O Ντόντσιτς κάνει... ό,τι θέλει, «πετάει» τις μπάλες και ευστοχεί με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο (vids)

O Ντόντσιτς κάνει... ό,τι θέλει, «πετάει» τις μπάλες και ευστοχεί με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:40 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 01.04.2024

Κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς έβαλε 47 πόντους και σταμάτησε το σερί των αντιπάλων του. Ο Λούκα Ντόντσιτς είχε δείξει τις διαθέσεις του πριν καν ξεκινήσει το ματς. Από την προθέρμανση κιόλας...

Ούτε καν πλησίασε την καλύτερη παραγωγή πόντων της καριέρας του. Ο Λούκα Ντόντσιτς έβαλε 47 πόντους, οδήγησε τους Ντάλας Μάβερικς στην επικράτηση και ταυτόχρονα σταμάτησε το σερί των Χιούστον Ρόκετς, αλλά η επίδοσή του αυτή απέχει 26 (ολόκληρους) πόντους από το ρεκόρ καριέρας του: Είχε βάλει 73 πόντους κόντρα στους Ατλάντα Χοκς στις 26 Ιανουαρίου του 2024.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ όμως, όχι μόνο με την παραγωγή πόντων του και τα triple double του, εντυπωσιάζει σε μόνιμη βάση και με τις εμπνεύσεις του. Με τα trick shot που δημιουργεί και μπερδεύει τους αντιπάλους του.

Στο Χιούστον, πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, έδειξε τις διαθέσεις του. Ευστόχησε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσής του σε ένα σουτ που χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να το επιχειρήσει κάποιος. Πόσο μάλλον για να ευστοχήσει. Ο Ντόντσιτς αποφάσισε λοιπόν να δοκιμάσει ένα σουτ και να χρησιμοποιήσει για να το βάλει, όχι το ταμπλό της μπασκέτας, αλλά την... γιγαντοοθόνη του γηπέδου. Και τα κατάφερε!

Κι όταν ξεκίνησε ο κανονικός αγώνας, ο 25χρονος γκαρντ, άρχισε να... χαζεύει τους προσωπικούς του αντιπάλους. Μάλιστα, δύο από τους 47 πόντους που έβαλε, ήρθαν με ένα ακόμα... κόλπο, σαν αυτά που μόνο αυτός κάνει στους αγώνες.

To επόμενο συμβόλαιο του Λούκα Ντόντσιτς στο ΝΒΑ θα σπάσει το φράγμα των 80 εκατομμυρίων (vids)
NBA

09:01 - 08.09.2023

To επόμενο συμβόλαιο του Λούκα Ντόντσιτς στο ΝΒΑ θα σπάσει το φράγμα των 80 εκατομμυρίων (vids)

Ο Λούκα Ντόντσιτς το καλοκαίρι του 2025 θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει την επέκταση του συμβολαίου του με τους Ντάλας Μάβερικς. Και τότε προβλέπεται πως θα κάνει το πιο ακριβό συμβόλαιο όλων των εποχών με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια δολάρια!

Ο Τζαμπάρι Σμιθ Τζούνιορ με τα μακριά του άκρα και την ταχύτητά του πίστεψε ότι τον είχε στριμώξει. Τον πίεζε ασφυκτικά και ο Σλοβένος σταμάτησε την ντρίμπλα στο ύψος του τριπόντου. Κι ενώ όλοι (και ο Σμιθ) πίστεψαν πως δεν μπορεί να κάνει κάτι για να απειλήσει, ο Ντόντσιτς βρήκε τον τρόπο για να ευστοχήσει. Και επειδή η ενέργειά του δύσκολα περιγράφεται με λόγια, ακολουθεί το βίντεο που θα σας λύση την... απορία!