Σπανούλης: «Δείχναμε εφηβική ομάδα μπροστά σε άντρες»

Βασίλης Σπανούλης

Σπανούλης: «Δείχναμε εφηβική ομάδα μπροστά σε άντρες»

Νίκος Καλαμπάκας 00:12 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 18.10.2023

Το Περιστέρι ηττήθηκε από τη Λε Μαν εκτός έδρας και μετά τον αγώνα, ο κόουτς της ελληνικής ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, τόνισε ότι η ομάδα του ήταν αρκετά... soft για τέτοια ματς!

Δεν ήταν ικανοποιημένος ο Βασίλης Σπανούλης από την ομάδα του μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Περιστερίου κόντρα στη Λε Μαν, που βρήκε τον ελληνικό σύλλογο ηττημένο με σκορ 68-96. 

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη έδειχναν χαμένοι στην έδρα των αντιπάλων τους, κάτι που του στοίχισε όχι μόνο τους βαθμούς της νίκης, αλλά και μια αποκαρδιωτική εμφάνιση που ενόχλησε τον προπονητή τους. 

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Βασίλης Σπανούλης σημείωσε ότι η ομάδα του ήταν πολύ... soft και δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων: 

«Νομίζω ότι προετοιμάζαμε διαφορετικά το παιχνίδι και δείξαμε άλλη εικόνα από αυτή που θέλαμε. Συζητήσαμε πολύ τι θέλαμε σήμερα. Πού ξέραμε ότι θα δυσκολευτούμε και πως ήμασταν ικανοί να παίξουμε, όμως φαινόμασταν σαν μια ομάδα από πιτσιρίκια. Είναι δύσκολη ήττα, παίρνω την ευθύνη εγώ προσωπικά.

Πρέπει να αλλάξουμε πολλά για να παίξουμε μπάσκετ. Ήμασταν πέντε βήματα πίσω από τους αντιπάλους μας. Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που προσεγγίζουμε τους αγώνες. Οι αντίπαλοί μας ήταν σκληροί, ενώ εμείς ήμασταν σήμερα μια soft ομάδα. Οι αντίπαλοι έβγαζαν ενέργεια κι εμείς παίζαμε λες και ήμασταν εξουθενωμένοι. Η δουλειά μου είναι να φτιάξω αυτή τη κατάσταση και αυτό θα κάνω, είπε ο κόουτς του Περιστερίου.

Sportal Euroleague Show: Όλο το ρεπορτάζ από τις ήττες των «αιωνίων» με το σχόλιο του Γιώργου Βόβορα
SPORTAL ORIGINALS

23:43 - 17.10.2023

Sportal Euroleague Show: Όλο το ρεπορτάζ από τις ήττες των «αιωνίων» με το σχόλιο του Γιώργου Βόβορα

Ο Παναθηναϊκός «παραδόθηκε» στη Φενέρ των Ιτούδη, Παπαγιάννη και Καλάθη, ενώ ο Ολυμπιακός έπεσε στα «νύχια» του Μίροτιτς και ηττήθηκε στο Μιλάνο. Η Sportal Euroleague Show έρχεται με όλο το ρεπορτάζ, παρασκήνιο και τα επίσημα highlights της διοργάνωσης από τα παιχνίδια της Τρίτης. Παρουσιάζουν οι Χριστίνα Βραχάλη και Κώστας Σωτηρίου. Στο στούντιο της εκπομπής ο Δημήτρης Βόβορας και οι ρεπόρτερ των ομάδων, Ηλίας Λαλιώτης και Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Η δουλειά μου είναι να φτιάξω αυτή τη κατάσταση και αυτό θα κάνω, είπε ο κόουτς του Περιστερίου», είπε ο Έλληνας προπονητής.