Σπανούλης: «Μας στοίχισαν τα πολλά λάθη, έχω μόνο καλές αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο »

Βασίλης Σπανούλης

i

© FIBA

Σπανούλης: «Μας στοίχισαν τα πολλά λάθη, έχω μόνο καλές αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο »

Νίκος Καλαμπάκας 00:03 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:41 - 08.11.2023

Τα κακά ποσοστά των παικτών του, τα εύκολα λάθη και κάποια σημαντικά καλάθια της Μάλαγα σε κρίσιμες στιγμές έκριναν την αναμέτρηση του Περιστερίου με την Ισπανική ομάδα, σύμφωνα με τον κόουτς Βασίλη Σπανούλη.

Το Περιστέρι ηττήθηκε από τη Μάλαγα στην Ισπανία και ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στα μικρά ποσοστά των παικτών του, αλλά και σε κάποια κρίσιμα καλάθια των Ισπανών που δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να πάρει τη νίκη. 

Ο κόουτς του Περιστερίου ρωτήθηκε για τα χρόνια που αγωνιζόταν ως παίκτης στη σάλα των Ισπανών, τονίζοντας ότι πλέον ο ρόλος του είναι διαφορετικός, ωστόσο πάντα απολάμβανε τα παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε την ευκαιρία σε κάποιες επιθέσεις στη Μάλαγα να τρέξει που είναι το αγαπημένο της παιχνίδι.

Στο β' μέρος χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε στο σκορ.

Χάσαμε πολλά σουτ δύο και τριών πόντων και από την άλλη δεχθήκαμε ένα κρίσιμο τρίποντο από τον Ντέντοβιτς και εκεί που η διαφορά θα πήγαινε στους 4, ανέβηκε ξανά στους 10 πόντους. Αυτές είναι σημαντικές λεπτομέρειες σε έναν αγώνα.

Από την άλλη όμως παλέψαμε. Όχι όπως θα ήθελα αλλά προσπαθήσαμε. ωστόσο είχαμε μεγάλη διαφορά από τη Μάλαγα στα ποσοστά μας. Συγχαρητήρια στη Μάλαγα, θα δουλέψουμε ώστε να φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε», είπε αρχικά.

«Η Μάλαγα είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης, έχει ποιότητα σε πολλές θέσεις και τον ίδιο προπονητή επί χρόνια και νομίζω ότι είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης».

Όταν ρωτήθηκε για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο γήπεδο της Μάλαγα ως παίκτης, είπε:

«Νιώθω υπέροχα εδώ, είχα στο παρελθόν κάποιες μεγάλες εμφανίσεις ως παίκτης και μου αρέσει η σάλα και η ατμόσφαιρα. Το κοινό είναι ενθουσιώδες. Έχω πλέον διαφορετικό ρόλο, για εμένα είναι μια διαφορετική εμπειρία».